ایرج موفق روز جمعه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به مکاتبههای انجام شده با مرکز اصناف و بازرگانان اظهارداشت: این اتحادیهها باید کار و پیگیریهای ویژهای را در این زمینه انجام دهند و این کارها را با تلاش و فعالیت مضاعف در کمیسیونها پیش ببرند.
وی ادامه داد: کمیسیونهای چهارگانه تخصصی اصناف شامل کمیسون فنی، بازرسی، رسیدگی به شکایات و حل اختلاف باید وقت بیشتری در این زمینه صرف کنند و موثرتر در کمیسیونها ورود پیدا کنند تا شرایط اصناف استان بهتر از گذشته شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان با اشاره به اهمیت راه اندازی مرکز مشاوره سرمایهگذاری اصناف در استان گفت: راهاندازی این مرکز نتایج مطلوب و هدفمندی برای استان بدنبال دارد و متخصصان بازرگانی و صنفی میتوانند در این مرکز به سرمایهگذاران مشاوره ارائه دهند.
وی با اشاره به لزوم ثبت اطلاعات صنوف تولیدی در سامانه بهین یاب اظهارداشت: صنوف تولیدی میتوانند همانند واحدهای صنعتی، برای برخورداری از امکانات و تسهیلات، با ورود در این سامانه، نسبت به ثبت اطلاعات و آمار خود اقدام کنند.
موفق ادامه داد: صنوف تولیدی پس از ثبت نام در سامانه بهین یاب از تسهیلات لازم برای ورود ماشین آلات(ثبت سفارش)، معافیت حقوق گمرکی برای ورود ماشین آلات نو و دست دوم برخوردار خواهند شد.
وی افزود: پیگیریهای لازم در این زمینه انجام شد و از طرف وزارتخانه ابلاغ شده که صنوف تولیدی و خدمات فنی و مهندسی با ثبت نام در این سامانه میتوانند مشمول استفاده از این تسهیلات شوند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان افزود: ضرورت توجه بیشتری به اصناف استان وجود دارد و باید بصورت ویژه به آنها پرداخته شود.
وی با اشاره به وجود ۱۰ درصد صنوف تولیدی کشور در استان اضافه کرد: ۴۲۴ هزار واحد صنفی تولیدی فعال در کل کشور وجود دارد که از این تعداد بیش از ۴۱ هزار واحد در این استان هستند.
موفق با بیان اینکه سایر صنوف و واحدها هم برای ما دارای اهمیت هستند خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب از سالهای گذشته تاکنون توجه ویژهای به مقوله تولید دارند و امسال توسط ایشان با عنوان سال جهش تولید نامگذاری شده است.
وی بیان کرد: توجه به امر تولید موجب ایجاد اشتغال، ارزش افزوده و ثروت میشود و مزایای بسیار دیگر را نیز بدنبال دارد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان از رشد ۱۲۲ درصدی مجوزهای صنفی صادر شده در سه ماه سال جاری خبر داد.
در این مدت ۱۱ هزار و ۵۴۵ فقره مجوز صنفی صادر شد اما در مدت مشابه پارسال پنج هزار و ۱۹۶ فقره مجوز صادر شده بود.
وی ادامه داد: همچنین در سه ماهه ابتدایی سال جاری پنج هزار و ۴۸۴ مجوز صنفی در مرکز استان صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲ هزار و ۲۳۳ فقره بوده، رشد ۱۴۵ درصدی را نشان میدهد.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی صنعتی ترین استان کشور بشمار میآید.
نظر شما