به گزارش روز سه شنبه مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، شاپور محمد زاده در اولین جلسه هماندیشی فرماندهان ۲۰ پایگاه تابعه مرکز بسیج حوزه ستادی اظهار داشت: باید از فرصتها برای بهرهگیری از ظرفیتهای بسیج استفاده کنیم برای مثال در حوزه سوادآموزی موفق به امضای تفاهمنامههایی با مرکز بسیج سازندگی شدیم تا از ظرفیت بسیج سازندگی در حوزه سوادآموزی استفاده کنیم. این امکان باید در سایر حوزهها و معاونتها و در سطح ستاد تا مدرسه به وجود آید.
محمدزاده عملیاتی کردن بیانیه گام دوم رهبری با تأکید بر استفاده از سرمایههای جوان در انجام کارها را یکی دیگر از اقدامات در دست اجرا توسط روسای بسیج بیان کرد و گفت: لازم است مدیران در حوزه مدیریت خود، بودجهای جداگانه را برای انجام فعالیتهای فرهنگی و تربیتی و ورزشی ایجاد کنند و با ایجاد انگیزه برای نیروهای بسیجی از مشارکت ۱۰۰ درصدی آنها بهره لازم را ببرند.
رییس سازمان نهضت سواد آموزی و فرمانده مرکز بسیج فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش گفت: در هفته دفاع مقدس و در چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قصد داریم از یکمیلیون نفر از پیشکسوتان فرهنگی بسیجی از ستاد تا مدرسه تشکر کنیم.
گروه های جهادی بسیج فرهنگیان به ۱۵۰۰ رسید
ییس سازمان بسیج فرهنگیان هم در این جلسه گفت: پیش از شیوع ویروس کرونا تنها ۶۸گروه جهادی عضو این سازمان در کشور وجود داشته که پسازآن با مشارکت فرهنگیان، این تعداد به ۱۵۰۰گروه جهادی رسیده است و این مسئله نشاندهنده استقبال مردم و جامعه از بسیج و فعالیتهای آن است.
سردار مطهری در اولین جلسه هماندیشی فرماندهان ۲۰ پایگاه تابعه مرکز بسیج حوزه ستادی، اظهار داشت: حضور بسیج فرهنگیان و تلاش همکاران فرهنگی در تمام زمانها مخصوصاً در ایام شیوع ویروس کرونا برای کمک به رفع مشکل، کاملاً محسوس و درخور تقدیر است. با شیوع و استمرار کرونا و آسیبدیدگی برخی از خانوادههای فرهنگی، بخشنامهای با عنوان کمک به خانوادهها و دانش آموزان آسیبدیده به استانها ابلاغ و اجرا گردید که از طریق آن بتوانیم به دانش آموزان و خانوادههای آنها که دچار آسیب در بیماری کرونا شده بودند، کمک کنیم.
وی به اقدامات اساسی انجامشده توسط نیروهای بسیجی در کشور اشاره کرد و گفت: در مساله سیل سیستان و بلوچستان، با رایزنیها و استفاده از ظرفیتهای بسیج فرهنگیان و کمکهای مردمی موفق به شناسایی و حل مشکل مدارس، دانش آموزان و معلمان آسیبدیده در این مناطق شدیم.
مطهری مأموریت اقشار بسیج غیر از دانشجویی و دانشآموزی را کمک به کارآمدی اجزای نظام دانست و گفت: بر اساس مأموریت تعریفشده، بسیج فرهنگیان باید بتواند به کارآمدی وزارت آموزشوپرورش در اجرای فرامین مقام معظم رهبری، اسناد بالادستی مخصوصاً سند تحول بنیادین و اجرای مفاهیم فرهنگی و دینی برحسب شرایط و مقتضیات روز کمک کند.
وی ادامه داد: لازمه انجام این مأموریت هماهنگی و استحکام درونی، نقشآفرینی و اثربخشی بیرونی پایگاههای بسیج فرهنگیان در سراسر کشور است.
رییس سازمان بسیج فرهنگیان در پایان عزم ملی برای اجرای سند تحول بنیادین را یکی از اصلیترین راههای پیش روی اجرای سند دانست و اذعان کرد: مجلس، مردم، روحانیت، اساتید، خانوادهها و سایر اقشار مردم باید تلاش کنند تا بتواند سند تحول بنیادین در این سازمان با موفقیت اجرا شود.
توانمندسازی و ایجاد انگیزه حضور در فعالیتها سبب انسجام درونی میشود.
علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی و فرمانده پایگاه بسیج فرهنگیان شهید شهسواری با تأکید بر انسجام درونی فرهنگیان اظهار کرد: برای برقراری انسجام درونی باید دو برنامه را دستور کار قرار دهیم. اول اینکه در بین همکاران برای حضور در فعالیتهای بسیج ایجاد انگیزه کنیم و دوم اینکه با اجرای برنامه مدون و زنجیروار به توانمندسازی همکاران بسیجی کمک کنیم و بر اساس برنامه بینش همکاران بسیجی را بالا ببریم.
کاظمی ادامه داد: حضور در فضای مجازی برای بسیج فرهنگیان یک ضرورت است و برای تحقق این امر میتوانیم از ظرفیت شبکه شاد برای انسجام درونی بسیج استفاده کرد.
اعتماد عمومی به مدیریت؛ نیاز امروز جامعه است.
غلامرضا کریمی رییس مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور و فرمانده پایگاه بسیج فرهنگیان شهدای هسته ای اظهار داشت: بسیج در گروه محدودی از جامعه تعریف نمیشود و همین نبودن محدودیت میتواند آن را کارآمد کند.
وی نیاز جامعه امروز ما را اعتماد عمومی به مدیریت کشور دانست و گفت: بسیج با رویکردی متفاوت و با گفتگوهای مؤثر با گروههای مختلف دانشآموزی و معلمان در کنار وزارت آموزشوپرورش میتواند نقش مهمی در رفع این مشکل و نهادینه کردن اعتقادات و اصول اساسی دینی و فرهنگی داشته باشد.
آموزشوپرورش در انجام وظایف به کمک سایر دستگاهها نیاز دارد
مجتبی زینی وند، رییس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی و فرمانده پایگاه بسیج فرهنگیان شهید مصطفی بناء اظهار کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، هر هزینه در آموزشوپرورش، سرمایهگذاری محسوب میشود. بنابراین اگر نتوانیم در کشور گفتمان ملی نسبت به آموزشوپرورش ایجاد کنیم، نباید انتظار کشوری سربلند را در آینده داشته باشیم.
وی ادامه داد: در تمام دنیا مسئولیت تعلیم و تربیت بر عهده آموزشوپرورش است، ولی این دستگاه نمیتواند بهتنهایی و بدون کمک سایر دستگاهها بر این مهم دست پیدا کند.
نظر شما