به گزارش خبرگزاری فرانسه، نتانیاهو در این باره افزود، همکاری امارات و اسرائیل در مورد پژوهش و تقویت امنیت پزشکی در منطقه [خاورمیانه] متمرکز خواهد بود.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی تصریح کرد، این همکاری پس از تماسهای طولانی و فشردهای صورت گرفت که وی در ماههای اخیر انجام داده است.
رویترز عربی نیز اوایل فرودین ماه سالجاری به نقل از رسانههای رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود، موساد (سازمان جاسوسی این رژیم) ۱۰۰ هزار کیت تشخیص کرونا را از یک کشور عربی حوزه خلیج فارس خریداری کرده است.
پس از آن تارنمای خبری "میدل ایست آی" انگلیس فاش کرده بود، تجهیزاتی که موساد تهیه کرده است، از کشور امارات خریداری شدهاند.
این تارنما به نقل از یوسی میلمان، تحلیلگر مسائل امنیتی اعلام کرده بود، احتمالا موساد تجهیزات پزشکی یاد شده را از امارات خریداری کرده است، چرا که بعید است کشورهای دیگری همانند مصر و اردن آنها را در اختیار اسرائیل قرار داده باشند زیرا مردم این کشورها خود نیاز بیشتری به این تجهیزات دارند.
امارات همچنین ۱۷ خردادماه سال جاری شاهد افتتاح نخستین رستوران یهودیان در منطقه خلیج فارس بود، اقدامی که به منزله شکل تازهای از عادیسازی رواب با اسراییل به شمار میآید.
حساب کاربری "اسرائیل در خلیج (فارس) " وابسته به وزارت امورخارجه رژیم صهیونیستی فاش کرده بود، "ایلی کرییل" یکی از اعضای اقلیت یهودیهای ساکن امارات برای نخستین بار با افتتاح رستورانی، غذاهای یهودی عرضه میکند.
«یوسف العتیبه» سفیر امارات در آمریکا نیز ۱۶ خردادماه سال جاری در روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت» مقالهای نوشت و در آن به تلاشهای کشورش برای عادیسازی روابط میان جهان عرب و رژیم صهونیستی اذعان کرد.
شبکه "۱۳" رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سفیر امارات پیش از انتشار مقالهاش، مطالب آن را در اختیار کاخ سفید قرار داده است و مقاله "العتیبه"به دلایل مختلف از اهمیت چشمگیری برخوردار است، از جمله اینکه "هیچ روابط علنی میان اسرائیل و امارات وجود ندارد.
«یسرائیل کاتس» وزیر امور خارجه وقت رژیم صهیونیستی نیز ۱۰تیرماه ۹۸ برای نخستین بار به امارات متحده عربی سفر کرد.
سفر کاتس به امارات متحده عربی، دومین سفر یک مقام رسمی کابینه صهیونیستی به این کشور حاشیه خلیج فارس بود، پیش از وی "میری ریگو" وزیر ورزش وقت رژیم صهیونیستی آبان ماه ۹۷ به امارات رفت؛ اقدامی که اعتراض مردم امارات را در پی داشت.
نظر شما