دکتر محمد حسن درخشان روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۳۰ درصد مبتلایان به کرونا با علایم خفیف مراجعه میکنند و ۲۰ درصد در صورت وجود بیماری زمینهای نیاز به خدمات درمانی و بستری پیدا میکنند.
وی ادامه داد: رعایت اصول بهداشتی و حفاظتی، ماسک زدن، شستن دستها و توجه به توصیهها و هشدارها نقش مهمی در قطع زنجیره انتقال این بیماری دارد.
مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون غربالگری کرونا در ۲۹ مرکز خدمات جامع سلامت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان خراسان رضوی انجام میشود و این مراکز از ساعت هشت صبح تا ۱۸ عصر به بیماران مبتلا و یا مشکوک به کووید-۱۹ خدمات ارائه میدهند.
درخشان افزود: مراکز جامع سلامت سطح دو، نظام ارجاع پیشگیری و درمان بیماری کرونا محسوب میشوند به طوری که هزار و ۴۰۰ مرکز بهداشتی فعال زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد خدمات آموزش و اطلاعرسانی کرونا را به مراجعان ارائه میدهند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزون بر پنج میلیون نفر از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری استان خراسان رضوی را زیرپوشش دارد و بقیه جمعیت استان زیرپوشش پنج دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی گناباد، سبزوار، تربتجام، تربتحیدریه و نیشابور هستند.
بر اساس اعلام رسمی تاکنون ۲۱۷ هزار و ۷۲۴ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و شمار جان باختگان کرونا در کشور به ۱۰ هزار و ۲۳۹ تن رسیده است.
"پاندمی کرونا" تاکنون در سطح جهان ۹ میلیون و ۸۲۵ هزار و ۴۱۶ نفر را بیمار کرده و جان ۴۹۴هزار و ۳۸۲ تن را در ۲۳۰ کشور گرفته است. پنج میلیون و ۳۰۴ هزار و ۳۶۲ نفر از افراد مبتلا به کرونا در سطح جهان تاکنون درمان شدهاند.
در این میان آمریکا با دو میلیون و ۵۳۶ هزار و ۷۴۳ بیمار کرونا و ۱۲۷ هزار و ۲۱۵ قربانی بیشترین آمار را به خود اختصاص داده و پس از آن به ترتیب کشوهای برزیل، روسیه، هند و انگلستان قرار گرفتهاند.
نظر شما