هدایت الله جمالی پور روز یکشنبه در کارگروه کاداستر اراضی استان قزوین افزود: در این طرح اراضی کشاورزی و ملی شناسنامه دار میشوند.
وی اظهار داشت: این طرح با هدف تثبیت مالکیت و شفافیت ،جلوگیری از صدور اسناد معارض، رفع تداخلات ،کاهش تعداد پرونده های وارده به حاکم قضایی و حفظ حقوق مردم و دولت اجرا میشود.
جمالی پور با اشاره به اهمیت اجرای طرحهای کاداستر و رفع تداخلات اراضی کشاورزی، تصریح کرد: در اجرای این طرح همه مسوولان اتفاق نظر دارند زیرا این طرحها از جمله پروژه های لازم برای توسعه و تصمیمگیری در خصوص چگونگی مدیریت منابع به شمار میرود.
نماینده عالی دولت در استان قزوین تاکید کرد: طرح کاداستر بسیاری از دغدغهها و هزینههای بیهودهای که در مسیر قضایی به مردم وارد میشود را رفع کرده و شرایط را برای توسعه و اجرای برنامهها در حوزه کشاورزی و واگذاری اراضی مرتفع میکند.
وی افزود: دستگاههای اجرایی مربوطه باید تا پایان امسال اجرای طرح کاداستر را در استان به پایان برسانند و بر روی تکمیل آن تمرکز کنند.
وی با بیان اینکه اقدامات لازم برای گرفتن اعتبارات ملی و تجهیزات مورد نیاز ثبت اسناد را براب تکمیل طرح کاداستر پیگیری میکنیم، یاد آور شد: در حال حاضر وحدت و همدلی در بین مسوولان استان وجود دارد که میتوانیم این استان را بهعنوان الگوی وحدت به کشور معرفی کنیم.
معاون امور هماهنگی و عمرانی استاندار قزوین در این نشست گفت: از ظرفیت نیروهای متخصص و تحصیلکرده دانشگاه ها در زمینه تهیه کاداستر و نقشه جامع استان باید استفاده شود.
علی فرخ زاد افزود: بکارگیری نیرو در دستگاهها برای تهیه کاداستر و نقشه جامعه راهکار مناسبی نیست و باید در این زمینه از نیروهای متخصص دانشگاه آزاد استفاده کرد.
وی اظهار داشت: برای تسریع روند کار تمامی نقشه های هوایی و زمینی که تا کنون توسط دستگاههای مختلف از استان تهیه شده است، به صورت واحد باید جمع آوری و بایگانی شود تا بانک جامعی از این اطلاعات در استان تشکیل شود.
این مسوول اضافه کرد:برای تسریع کاداستر اراضی استان تمامی دستگاههای متولی امر که مالک اراضی استان هستند از جمله منابع طبیعی، راه و شهرسازی باید مشارکت لازم داشته باشند تا براساس زمانبندی برنامه تهیه عکسهای هوایی و تمامی اقدامات اولیه انجام شود.
وی در خصوص تامین اعتبار برای تهیه نقشه جامع استان، تصریح کرد: بخشی از اعتبارات به شکل ملیتامین می شود و برای بخش دیگر نیز می توان از اعتبارات مدیریت بحران و ارزش افزوده شهرها و روستاها استفاده کرد.
در طرح حدنگاری به نقشه برداری ثبتی و پایش ماهواره ای اراضی پرداخته می شود.
استان قزوین دارای ۴۸۹ هزار هکتار اراضی کشاورزی است.
نظر شما