محمدرضا موحد روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: رشد شتابان و کمسابقه مصرف آب توسط مشترکان، نفسهای شبکه توزیع را به شماره انداخته است.
وی ادامه داد: یکی از دلایل موثر در این رشد ناگهانی مصرف را میتوان اوجگیری دوباره بیماری کرونا ذکر کرد که باید شهروندان نسبت به استفاده بهینه اقدام کنند.
این مسول اظهار کرد: جدا از خسارتهای جانی و پیامدهای منفی اقتصادی و اجتماعی کرونا، تابآوری شبکه توزیع آب شهری تحت تاثیر این بیماری در معرض چالش است.
موحد خاطرنشان کرد: از یک سو رعایت کامل توصیههای بهداشتی به خصوص شستوشوی مکرر دستها و ضدعفونی کردن سطوح اقدامی لازم و حیاتی است.
وی گفت: از سوی دیگر محدودیت منابع آبی و ظرفیت شبکه توزیع ایجاب میکند که بارگذاری مصارف روی این شبکه با دقت و حساسیت بالا پیگیری و رعایت شود.
رییس اداره آب و فاضلاب مهریز با بیان اینکه مصرف بیش از انتظار از منابع باعث قطعی احتمالی در ساعات شبانهروز را در پی خواهد داشت خواستار اصلاح الگوی مصرف شد.
طول شبکه آبرسانی مهریز ۳۰۵ کیلومتر است که حدود ۱۰۰ کیلومتر آن به مرمت و ایجاد شبکه جدید نیاز دارد.
روزانه ۱۷ هزار مترمکب آب برای ۲۰ هزار مشترک از طریق ۱۷ حلقه چاه استحصال و توزیع می شود و ۴۰ هزار نفر از شهروندان مهریزی زیر پوشش آب شرب و بهداشتی قرار دارند.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
نظر شما