۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۷
کد خبرنگار: 945
کد خبر: 83837790
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

تسریع در انتقال آب ارس به تبریز ضرورت دارد

۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۷
کد خبر: 83837790
تسریع در انتقال آب ارس به تبریز ضرورت دارد

تبریز- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی با اشاره به نیاز آبی کلانشهر تبریز، گفت: تسریع در انتقال آب ارس به تبریز ضرورت دارد.

علیرضا ایمانلو روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به گسترش شهر تبریز و بوجود آمدن شهرک های متعدد در اطراف این شهر به آب بیشتری نیاز داریم به همین خاطر به دنبال منابع جدید هستیم تا برای آب شرب این کلانشهر و سایر شهرهای آذربایجان شرقی که با کمبود مواجه هستند، آبرسانی کنیم.
وی گفت: با توجه به نیاز روزافزون کلانشهر تبریز، تامین منابع جدید آبی برای این شهر ضروری است و یکی از منابع پیش‌بینی شده انتقال آب از طرح آبرسانی ارس به تبریز است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در خصوص اجرای مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز نیز گفت: یکی از اهداف مهم اجرای مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب کلانشهر تبریز استفاده از پساب تولیدی به عنوان تامین کننده بخشی از آب مورد نیاز احیای دریاچه ارومیه است که در صورت اختصاص اعتبارات لازم و به موقع بتوانیم تا سال آینده قسمت مایع آن را که تامین کننده بخشی از منابع آبی دریاچه ارومیه است به بهره برداری برسانیم.

وی به میزان تولید آب در تبریز و آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: به طور متوسط میزان تولید آب در تبریز ۴۴۵۰ لیتر در ثانیه و در استان نیز ۷۶۷۰ لیتر در ثانیه است که این میزان در زمان اوج مصرف ۴۷۵۰ لیتر در ثانیه در تبریز و ۹۰۰۰ لیتر در ثانیه در آذربایجان شرقی افزایش می یابد. 
ایمانلو همچنین به ضرورت صرفه جویی ۱۰ درصدی مصرف آب توسط مشترکان و رعایت الگوی مصرف اشاره کرد و از شهروندان خواست توصیه های شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی را جدی بگیرند تا در خصوص آب مصرفی مشکل پیش نیاید.
وی با اشاره به برخی استفاده های نادرست از آب شرب بهداشتی همچون شستشوی خودرو ، آبیاری فضای سبز منزل و غیره گفت: فرهنگ سازی در نحوه مصرف درست آب باید مورد توجه قرار گیرد تا در کارهای روزمره که از آب استفاده می شود اسراف و هدرروی کاهش یابد.
ایمانلو افزود: بهینه سازی و تغییر الگوی مصرف در بخش آب شرب آذربایجان شرقی همواره مورد تاکید است و این شرکت خود را ملزم به اتخاذ تمهیدات و برنامه ریزی برای استفاده درست آب شرب توسط مشترکان کرده است. 
وی تاکید کرد: برای جلوگیری از اسراف و هدرروی آب، الگوی درست مصرف آب برای هر نفر۱۵۰ لیتر در شبانه روز می باشد که متاسفانه این رقم در استان ما بیش از۲۲۰ لیتر در شبانه روز بوده  که امیدواریم شهروندان با دقت در نحوه مصرف آب از اتلاف بیشتر مایه حیات جلوگیری کنند.
وی گفت: شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در بخش روستایی به بیش از ۸۰ درصد جمعیت روستایی خدمات رسانی انجام می دهد و بقیه روستاها نیز از طریق دهیاری ها و خود اهالی خدمات رسانی لازم را انجام می دهند.
ایمانلو اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در روستاهای استان سالانه بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ کیلومتر اصلاح و توسعه شبکه آب و حدود ۷ تا ۸۰۰۰ متر مکعب مخازن آب با اعتباری افزون بر ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد ریال انجام می دهد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی همچنین به اختصاص ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای فاضلاب روستایی آذربایجان شرقی در سال جاری اشاره کرد و افزود: با اختصاص این اعتبارات برای بیش از ۶۰ روستا و به جمعیت ۴۰ هزار نفر آبرسانی می شود.
ایمانلو با اشاره به اهمیت اجرای طرح شبکه فاضلاب و دفع بهداشتی فاضلاب های خانگی استان گفت: بر این اساس ۶۸درصد از جمعیت شهری آذربایجان شرقی و ۸۰ درصد شهروندان تبریزی از پوشش تاسیسات جمع آوری و دفع فاضلاب برخوردار هستند که امیدواریم بتوانیم این رقم را به ۱۰۰ درصد برسانیم.
وی افزود: این شرکت در پایان سال ۹۸ حدود ۶۸ درصد جمعیت شهری در سطح استان با جمعیتی۲ میلیون نفر را زیر پوشش شبکه جمع آوری فاضلاب قرار داده و در ۱۸ شهر نیز طرح فاضلاب در حال بهره برداری یا در حال اجرا می باشد.

۶۳ شهر و ۱۵۰۰ روستا با چهار میلیون نفر جمعیت زیر پوشش آب و فاضلاب آذربایجان شرقی هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha