«بهروز اکرمی» روز دوشنبه در دویست و پنجاه و هفتمین نشست شورای آموزش و پرورش استان مرکزی افزود: با توجه به شرایط متفاوت این مدارس برای استانداردسازی آنها نمیتوان از نسخه واحدی استفاده کرد، بنابراین شورای آموزش و پرورش شهرستانها باید راهکارهای مناسب برای این مدارس و کلاسهای چندپایه بیندیشند.
وی با یادآوری انعقاد تفاهمنامه وزارتخانههای آموزش و پرورش و کشور و شورای عالی استانها ادامه داد: انعقاد این تفاهمنامه در راستای ایجاد ظرفیتهای جدید و رفع مشکلات آموزشی استانها انجام شدهاست.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: شوراهای اسلامی شهر و روستا، شهرداریها و دهیاریها ظرفیتی جدید برای گسترش و توسعه آموزش و عدالت آموزشی در استان بوده و نیاز است فرمانداران و مدیران استانی همکاری لازم را برای عملیاتی شدن این تفاهمنامه در استان داشتهباشند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این نشست گفت: وزارت آموزش و پرورش با شورای عالی استانهای کشور تفاهمنامهای برای استفاده از ظرفیت شوراهای اسلامی شهر و روستا و شهرداریها منعقد کرده و باید این تفاهمنامه در استانها بومی سازی شود.
«شهریار فولادوند» افزود: استفاده از ظرفیتهای استانی در راستای تحقق اهداف آموزش و پرورش، تقویت مشارکتها و بسترسازی در راستای دسترسی به اهداف آموزش و پرورش از جمله اهداف این تفاهمنامهاست.
وی ادامه داد: اطلاعرسانی در خصوص همکاری دستگاهها با آموزش و پرورش، همکاری در راستای اجرای طرح هادی روستاها و استفاده از فضاهای آموزش و پرورش و تعامل آموزش و پرورش با دهیاران و شوراهای اسلامی شهر و روستا از جمله تعهدات این نهاد در این تفاهمنامهاست.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی خاطرنشان کرد: شناسایی افراد کم سواد و بی سواد، تسهیل در اخذ سند مالکیت مراکز آموزشی و همکاری در برگزاری کارگاههای آموزشی نیز از جمله تعهدات دهیاریها، شهرداریها و شوراهای شهر و روستا در این تفاهمنامه است.
فولادوند افزود: استان مرکزی با پوشش تحصیلی ۹۹ درصدی دانش آموزان دوره ابتدایی، ۹۵ درصدی متوسطه اول و ۹۰ درصدی متوسطه دوم بالاترین پوشش تحصیلی را در سطح کشور به خود اختصاص دادهاست.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بر اساس این تفاهمنامه به اداره کل آموزش و پرورش استان اختصاص یافتهاست.
« احمد سجادی» افزود: ۱۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال این اعتبارات برای خرید تجهیزات برای مدارس حاشیه شهرهای اراک و ساوه اختصاص یافتهاست.
معاون پژوهش و آموزش نیروی انسانی آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این نشست گفت: ۱۵۴ کلاس زیر پنج نفر تا ۲ سال گذشته در این استان فعال بود که تعداد این مدارس به ۱۱۴ مدرسه کاهش یافته است.
«احمد حسینی» افزود: ۳۷۸ دانش آموز در این مدارس به تحصیل اشتغال داشته و سهم هر مدرسه از این دانش آموزان سه و نیم نفر است.
وی با یادآوری استفاده از فضای مجازی برای برگزاری کلاسها در این مدارس ادامه داد: این مدارس در روستاهای کم جمعیت و مناطق محروم استان مرکزی واقع شده و زیرساختهای اینترنتی در این مناطق وجود ندارد.
۲۲۷ هزار دانش آموز در۲ هزار و ۲۶۹ مرکز آموزشی در استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.
نظر شما