مظفری: از دوسالانه‌های دربرگیرنده تمام سلایق هنری حمایت می‌کنیم

تهران- ایرنا- مدیرکل مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی گفت: از دوسالانه‌هایی که تمام سلایق هنری را دربربگیرند حمایت می‌کنیم زیرا معتقدیم که دوسالانه‌ها باید متعلق به تمام جامعه هنری باشد و محدود به یک بخش نباشند.

هادی مظفری در نشست خبری یازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران در تشریح رابطه نهادهای حاکمیتی با دوسالانه ها گفت: رابطه دولت با دوسالانه ها همواره برقرار بوده و در این راستا مدیر مرکز هنرهای تجسمی، خود، به عنوان رئیس شورای سیاستگذاری و یا از طریق معرفی رئیس افتخاری در مدیریت و برنامه‌ریزی این رویداد فعالیت داشته است و برای ارتقا سطح کیفی این رویدادها تلاش هایی صورت گرفته است.

برگزاری دوسالانه های عکاسی و نقاشی در ۱۴۰۰

مظفری با آسیب شناسی علل تعویق یا عدم برگزاری دوسالانه های هنرهای تجسمی در سال‌های اخیر از برگزاری دوسالانه های عکاسی و نقاشی در سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: دوسالانه ها به طور معمول هر دوسال یک‌بار برگزار می‌شوند و هیات مدیره انجمن‌های هنری سالانه درحال تغییر هستند که در سال های اخیر این تغییرات سبب شد که دوسالانه ها برگزار نشوند.

وی به برگزاری دوسالانه مجسمه و سفال و سرامیک در امسال اشاره کرد و گفت: دوسالانه ملی سرامیک ایران قرار بود اسفندماه سال گذشته برگزار شود که به دلیل تمهیدات جلوگیری از شیوع ویروس کرونا انجام نشد که با درنظر گرفتن تدابیر و شرایط کنونی یازدهمین دوسالانه ملی سرامیک را ۹ آبان ماه امسال در فرهنگسرای نیاوران به مدت یکماه برگزار خواهیم کرد.

مظفری از مشکلات خریدهای حمایتی آثار دوسالانه سرامیک خبر داد و گفت: در حال حاضر این رویداد را در شرایط سخت انقباضی برگزار کردیم و نمی توانیم عدد مشخصی برای خرید آثار اعلام کنیم ولی در آینده که شرایط مساعد شود اقدامات لازم برای حمایت های مالی از هنرمندان را انجام خواهیم داد.

مدیرکل مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نقش هنر در روحیه بخشی جامعه گفت: رویدادهای هنری و عرضه آثار هنری جامعه برای نشاط پساکرونا و بهبود فضاهای اجتماعی جامعه ضروری است که امیدواریم امسال سال پررویدادی در حوزه تجسمی باشد.

هیربد همت آزاد دبیر یازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران نیز در این نشست گفت: این رویداد در تنگناهای اقتصادی و شیوع ویروس کرونا که هنرمندان با دشواری‌های بسیاری مواجه بودند شکل گرفت و در چنین شرایط مخاطره‌انگیزی برگزاری دوسالانه در حد استاندارد بسیار دشوار بود ولی عزم جدی و همدلی میان هنرمندان، مدیران و همراهی اصحاب رسانه سبب شد که انجام شود.

وی گفت وگو را مهمترین زبان این دوسالانه عنوان کرد و گفت: از همه هنرمندان هنرهای تجسمی دعوت می‌کنیم تا ایده خود را از زبان سرامیک بیان کنند زیرا معتقدیم که  برگزاری یک دوسالانه در چنین شرایط دشواری می‌تواند علاوه بر دست‌آوردهای ملی، شور و نشاط برای جامعه هنری را به همراه داشته باشد.

دبیر یازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران در تشریح شیوه انتخاب آثار در این رویداد گفت: شورایی متشکل از ۶ داور در دو مرحله آثار را ارزیابی می کنند که در نهایت ۳ برگزیده بدون رتبه‌بندی جوایز ۲۰ میلیونی را دریافت می‌کنند.

بهزاد اژدری، مجید صبایی، محمود محرومی، مجتبی قربانی، بیتا فیاضی و نفیسه خلیج شورای انتخاب هستند. داوران نهایی هم بهزاد اژدری، مجید ضیایی، حمید سِوِری و ژان کافمن هنرمند مشهور فرانسوی خواهند بود.

نشست خبری یازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران با حضور جمعی از هنرمندان در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.

یازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران با دبیری هیربد همت آزاد، با هدف پرداختن به قابلیت‌های رسانه ای سرامیک و همچنین توجه به بیان شخصی هنرمندان با درونمایه «خودکاوی» برگزار می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha