این شهروندان در گفت و گو با ایرنا این پرسش را مطرح کردند که چرا طرح آسفالت ۲ کیلومتری جاده سلامت این شهر سالها متوقف شده است، مدیریت شهرستان باید دلایل قانع کنندهای از علت تاخیر اجرا نشدن این طرح را به مردم گزارش کند، آیا این خواسته شهروندان به حق نیست چرا برای تحقق آن تلاش نمی شود در حالی که نیاز اساسی مردم این شهر است.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی فرمانداری سمیرم گفت: بخشی از جاده سلامت سمیرم در مسیر آبشار معروف این شهر تا قبل از پایان فصل تابستان آسفالت میشود.
سید مهدی قائممقامی روز دوشنبه در حاشیه بازدید از این طرح متوقف شده به دلیل نبود اعتبارو نظارت کافی، اظهارداشت: شهرداری ۲ سال قبل ۲۲ میلیارد ریال در این مسیر هزینه کرده است.
به گفته وی، اعتبار تخصیصی از سوی اداره راه و شهرسازی و از محل تخفیف پروانه زمینهای شهری به شهرداری اختصاص یافته بود اما شهرداری بعد از خاکبرداری و تسطیح زمین مسیر اعلام کرد، همه اعتبار تخصیصی را هزینه کرده است.
معاون امور اقتصادی فرماندار سمیرم یادآور شد: عملیات راهسازی و تسطیح این جاده توسط شهرداری، به طول ۲ کیلومتر از میدان مسکن مهر تا ورودی منطقه نمونه گردشگری آبشار سمیرم در سال ۹۷ اجرا شد اما ناتمام ماند.
قائممقامی با بیان اینکه اهالی ساکن محدوده این طرح در مدت توقف طرح گرد و خاک مسیر و سختیهای زیادی را تحمل کردهاند، تصریح کرد: با توجه به قطع یارانه دولتی قیر و تورم و همچنین توان اندک شهرداری در بحث مالی، مقرر شد تمام طول مسیر به عرض هشت متر آسفالت شود تا تردد مسافران و ساکنان در این محدوده انجام گیرد.
وی خاطرنشان کرد: شبکه جمع آوری فاضلاب این جاده هم در حال اجراست و شهرداری در حال جدول گذاری برای جاده هشت متری است تا زمینه آسفالت این جاده هر چه زودتر فراهم شود و تا قبل از فصل سرما به اتمام برسد.
فرماندار سمیرم پیش از این گفته بود، شهردار سابق سمیرم مشاورانی برای احداث جاده سلامت گرفته و هزینههای زیادی در این بخش کرده بود اما با رفتن وی خبری از آن مشاوران نیست و اعضای شورای شهر نیز میگویند اعتبار برای ادامه ساخت این جاده، وجود ندارد.
رئیس اداره راه و شهرسازی نیز همان زمان گفته بود: اعتبار این طرح از محل تبصره عمران و بهسازی شهری در ستاد بازآفرینی شهری و احیای بافتهای فرسوده تصویب شده بود که برای اجرا به شهرداری واگذار شد اما شهرداری سمیرم مدعی است همه ۲۲ میلیارد ریال اعتبار اجرای طرح جاده سلامت را در این مدت هزینه کرده است.
علی رضا طایی با انتقاد از شهردار وقت خاطر نشان کرد: شهرداری فاکتورها و اسنادی ارائه کرده اما به نظر میرسد باید این موضوع بیشتر بررسی شود تا مشخص شود، این اعتبار میلیاردی چطور هزینه شده و چرا پیشرفت کار محدود و ناچیز بوده است.
همچنین ۴۰۰ میلیون تومان نیز برای جاده انحرافی دسترسی به آبشار سمیرم از محل شهرک آبشار فاز ۲ هزینه شده که این مسیر انحرافی نیز مشکلاتی را برای ساکنان به دنبال داشته است.
خبرنگار ایرنا خرداد ماه سال گذشته گزارشی در رابطه با توقف اجرای این طرح در محدوده منطقه نمونه گردشگری آبشار تهیه کرده و مشکلاتی از جمله ایجاد گرد و خاک در فصل گرم و گل و لای در فصل سرما، تفاوت ارتفاع درب ورودی خانههای مسیر تخریب شده با جاده و همچنین تردد از مسیر جایگزین و انحرافی را یادآور شده بود.
نظر شما