محمدحسین اشرفی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این بازه زمانی ۱۵۲ پرونده مختومه شد همچنین ۱۴۸ پرونده به پرداخت ۱۵ میلیارد و ۲۱۶ میلیون و ۸۸۹ هزار ریال جزای نقدی محکوم و ۲ پرونده نیز برائت یافتند.
وی بیان کرد: این در حالیست که در سه ماه نخست پارسال ۵۶۸ پرونده قاچاق سوخت وارد شعب شد که ۴۸۵ پرونده مختومه شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: همچنین ۴۶۹ پرونده به پرداخت ۴۳ میلیارد و ۹۷۱ میلیون و ۸۵۷ هزار ریال در حق دولت محکوم و ۱۳ پرونده نیز برائت شد.
وی عنوان کرد: سال قبل در مجموع ۲ هزار و ۴۲۶ پرونده قاچاق سوخت وارده به شعب تعزیرات حکومتی داشتیم که ۲ هزار و ۵۰۶ پرونده مختومه اعلام شد.
اشرفی افزود: همچنین ۲ هزار و ۴۳۰ پرونده قاچاق سوخت سال قبل به پرداخت ۳۱۶ میلیارد و ۴۷۱ میلیون و ۵۶۹ هزار جزای نقدی محکوم شدند و ۵۲ پرونده برائت یافت.
وی بیان کرد: از مجموع پروندههای قاچاق سوخت ۲ هزار و ۵۶ پرونده مربوط به سوخت گازوئیل، ۳۲۹ پرونده نفت سفید، ۴۶ پرونده بنزین و مابقی نفت کوره و قیر بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: در سه ماهه نخست امسال، در بخش قاچاق کالا و ارز ۳۲۸ پرونده به تعزیرات حکومتی ارسال شد که از این تعداد ۳۰۲ پرونده مختومه شده است.
وی درصد پروندههای مختومه به وارده در این بخش را ۹۲ درصد دانست و افزود: محکومین پروندههای قاچاق کالا و ارز به ۴۰ میلیارد و ۹۷ میلیون و ۹۹ هزار ریال جزای نقدی محکوم شدند.
اشرفی بیان کرد: همچنین در بخش کالا و خدمات امسال ۴۰۱ پرونده وارد شعب تعزیرات حکومتی و ۳۹۱ پرونده مختومه شد و محکومین به پرداخت یک میلیارد و ۷۹۶ میلیون و ۴۲۲ هزار ریال محکوم شدند.
وی گفت: در حوزه بهداشت، دارو و درمان نیز سه ماه نخست امسال ۹۰ پرونده به تعزیرات حکومتی ارسال شد که ۹۶ پرونده مختومه شده است و محکومین به پرداخت ۲۱۹ میلیون و ۳۲۵ هزار ریال محکوم شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی عنوان کرد: بیشترین تخلفات در بخش کالا و خدمات به ترتیب درج نکردن قیمت، گرانفروشی و ارائه ندادن فاکتور خرید، در حوزه بهداشت و درمان رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی و مقررات بهداشت محیط و تهیه و تدارک دارو توسط داروخانهها از محل غیر از شبکههای توزیع تعیین شده از سوی وزارت بهداشت بوده است.
وی ادامه داد: در حوزه قاچاق کالا و ارز نیز خرید، فروش و حمل و نگهدای قاچاق کالا، ورود و خروج کالا از مسیر غیرمجاز و بدون تشریفات گمرکی و نگهدای و فروش کالای قاچاق توسط واحدهای صنفی بیشترین میزان تخلفات را به خود اختصاص داده است.
اشرفی گفت: سه ماه نخست امسال ۵۸۰ مورد بازرسی توسط ۱۲۵ اکیپ سیار و گشت مشترک از واحد صنفی و غیرصنفی سطح استان انجام شده است.
وی تصریح کرد: در این مدت به ۲۵۱ واحد تذکر داده شد و برای ۱۰۷ واحد دارای تخلف پرونده تشکیل شده است.