احمد سلیمانی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، ادامه داد: هدف از تاسیس این باشگاه ارتقای سطح فنی ، علمی و مهارتی هنرآموزان تئاتر قم و تربیت هنرمندانی متخصص در رشتههای مختلف زیرمجموعه هنر نمایشی است.
وی گفت: کمبودهای آموزشی در رشتههای مختلف مرتبط با تئاتر در استان احساس میشد که برای رفع این کمبودها در این باشگاه ۱۲ کارگروه تخصصی با عناوین کارگروه کارگردانی، بازیگری، طراحی صحنه، طراحی لباس، عروسکی، طراحی نور، موسیقی، طراحی گریم، مدیریت تولید، روابط عمومی و تبلیغات، پژوهش و نویسندگی ایجاد شد.
مسئول واحد نمایش حوزه هنری قم ادامه داد: تشکیل باشگاه تئاتر تجربه زمینه فعالیت تخصصی و علمیتر هنرجویان تئاتر را در شاخههای مختلف هنر تئاتر مهیا میکند.
وی گفت: شیوع کرونا اگرچه فعالیت سالنهای نمایش و همچنین اجرای تئاتر را به مدت چهار ماه متوقف کرد ولی برنامههای آموزشی این باشگاه با بهرهگیری از فضای مجازی ادامه یافت که در این زمینه از اساتید مجرب کشور برای آموزش مجازی هنرآموزان تئاتر قم بهره برده شد.
سلیمانی اظهار داشت: اعضای این باشگاه جمعی از دوره دیدگان چندین دوره کارگاه تئاتر «اولین تجربه» حوزه هنری قم هستند که طی سالهای گذشته در دورههای تخصصی و فراگیر حوزه هنری قم پرورشیافته و بهعنوان نسل جدید در تئاتر استان مشغول به فعالیت هستند.
وی بیان کرد: ازجمله فعالیتهای این باشگاه انتشار نشریه تخصصی، ایجاد خانه عروسک، آمادهسازی سالن تمرین، برگزاری ورکشاپهای تخصصی، برنامهریزی برای حضور در جشنوارهها، تشکیل بانک اطلاعات هنرجویان و صدور کارت شناسایی اعضای باشگاه، حمایت و پشتیبانی گروههای تئاتری وابسته به باشگاه و معرفی هنرجویان به گروههای فعال در حوزه هنری نمایش است.
تئاتر قم در زمینههای مذهبی- آئینی، کودک و نوجوان و دفاع مقدس ید طولایی داشته و اساتید و پیشکسوتان زیادی در آن مشغول بودهاند.
قم دارای بیش از هشت گروه تئاتر فعال ازجمله گروه تئاتر آئین، امروز، ایده، عرشیان، طراوت، سایهروشن، خانه پرواز و گروه تئاتر گاراژ تیاتر میباشد.
نظر شما