اسماعیل غنیان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: بیشترین ثبتنام برای دریافت تسهیلات مربوط به کسب و کارهای به شدت آسیب دیده از کرونا مربوط به شهرستان شاهرود با ۷۵۳ پرونده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان بیان کرد: بیشترین پروندههای تشکیل شده برای دریافت تسهیلات کسب و کارهای به شدت آسیب دیده از کرونا در استان مربوط بهرسته حمل و نقل برون شهری است.
وی اضافه کرد: یکهزار و ۳۱۳ پرونده از رسته حمل و نقل برون شهری در استان سمنان در سامانه کارا برای دریافت تسهیلات کسب و کارهای به شدت آسیب دیده از کرونا ثبت و تشکیل شده است.
غنیان یادآور شد: ۱۴ کسب و کار از سوی مسوولان به عنوان کسب و کارهای به شدت آسیب دیده از کرونا تعیین شد که مشمول دریافت تسهیلات با نرخ ۱۲ درصد میشوند.
به گفته غنیان، مرکزهای تولید و توزیع غذاهای آماده، حمل و نقل عمومی مسافربری درون شهری و برون شهری، دفاتر خدمات مسافرتی گردشگری و زیارتی، مرکزهای گردشگری، مرکزهای تولید و توزیع پوشاک، از جمله کسب و کارهای به شدت آسیب دیده از کرونا است.
وی مرکزهای تولید و توزیع کیف و کفش، توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه، باشگاهها و مجتمعهای ورزشی و تفریحی، آموزشگاههای رانندگی و آرایشگاهها، مرکزهای تولید و فروش صنایع دستی، مرکز و مجتمعهای فرهنگی آموزشی، هنری و رسانهای، واحدهای پرورش مرغ، مرکزهای تولید محصولات گلخانهای سبزی و صیفیجات صادراتی و مرکزهای تولید و عرضه گل و گیاهان زینتی و ماهیان زینتی، از دیگر کسب و کارهای به شدت آسیب دیده از کرونا است که مشمول دریافت تسهیلات میشود.
وی افزود: موسسه های خصوصی دارای پروانه بهرهبرداری از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در حوزه درمانی، تشخیص، آزمایشگاهی و پاراکلینیکی فعالیت دارند از دیگر کسب و کارهای به شدت آسیب دیده از کرونا به شمار میروند که مشمول دریافت تسهیلات میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان خاطرنشان کرد: کسب و کارهایی که در ۱۴ رسته به شدت آسیب دیده از کرونا تعیین شدند در صورتی مشمول دریافت تسهیلات میشوند که در سال گذشته فعال بوده و همچنان فعال باشند و شاغلان آنها از بیمه بیکاری بهرهمند نشده باشند.
وی اضافه کرد: کسب و کارهایی که در ۱۴ رسته به شدت آسیب دیده از کرونا تعیین شدند در صورت واجد شرایط بودن، مشمول دریافت تسهیلات میشوند.
غنیان یادآور شد: برای هر واحد کسب و کار در ۱۴ رسته تعیین شده که مشمول فعالیت هستند به ازای هر شاغل دارای پرونده بیمه تامین اجتماعی ۱۲۰ میلیون ریال پرداخت میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان اظهار داشت: برای هر واحد کسب و کار در ۱۴ رسته تعیین شده که براساس مصوبه ستاد مقابله با کرونا تعطیل شدند به ازای هر شاغل دارای پرونده بیمه تامین اجتماعی ۱۶۰ میلیون ریال پرداخت میشود.
کسب و کارهای به شدت آسیب دیده از کرونا در ۱۴ رسته تعیین شده با مراجعه به سامانه kara.mcls.gov.ir ثبت نام کنند.
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظهر دیروز، ۲۳۰ هزار و ۲۱۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۴۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۰ هزار و ۹۵۸ نفر رسید.
نظر شما