به گزارش ایرنا به نقل از روابطعمومی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ «علیرضا صالحی» روز چهارشنبه در این باره اظهار داشت: صاحبان این پایگاهها به صورت غیرمجاز از شبکه توزیع برق پایتخت استفاده میکردند و کارشناسان با همکاری دفتر حقوقی و حراست این شرکت موفق به شناسایی این مراکز شدند و پس از هماهنگی با مراجع قضایی و انتظامی ۱۰۰ دستگاه «ماینر» کشف و جمعآوری شد.
وی ادامه داد: یکی از پایگاههای استخراج رمز ارز کشف شده با استفاده غیرقانونی از تعرفه مخفف واگذار شده به یک مرکز درمانی، به تولید ارز دیجیتال اقدام میکرده است.
وی خاطر نشان کرد: دستگاههای استخراج رمز ارز به دلیل مصرف بسیار زیاد انرژی، فشار قابل توجهی بر شبکه توزیع برق به ویژه در ساعات اوج بار وارد میکند و بر اساس قوانین جاری هرگونه استفاده از انشعاب برق برای اهداف مغایر با تعرفه واگذار شده، نقض آییننامه تکمیلی تعرفههای برق و قرارداد واگذاری انشعاب است و حسب قانون قابل پیگیری خواهد بود.
به گزارش ایرنا پول مجازی یا «بیتکوین» پیش از این با استفاده از رایانههای خانگی تولید میشد اما در سالهای اخیر دستگاههای مخصوص تولید آن با عنوان «ماینر» ساخته شد که واردات و استفاده از آن در ایران غیرمجاز است.
استخراج ارزهای دیجیتال به خصوص نوع بیتکوین به مصرف بالای برق نیاز دارد به گونهای که برای استخراج هر واحد بیتکوین نیازمند ۷۲ مگاوات ساعت برق است.
نظر شما