مصطفی نصیری ورگ روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: گزارش گیری در این زمینه هم از طریق کارکنان راه آهن و هم از طرف مردم انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: فساد و ابعاد آن یکی از معضلاتی است که همه جوامع به نوعی با آن مواجهند و امروزه با توجه به پیچیدگی، فراگیری و چندوجهی شدن موضوع فساد، سلامت جامعه و کاهش فساد به اصل مهمی در سیاستگذاری عمومی بدل شده است لذا یکی از راههای کاهش و حذف فساد، افشاگری و به اصطلاح "سوت زنی" است.
مدیرکل راه آهن خراسان گفت: استفاده از سازوکار نظارت مردمی و تشویق مردم به افشای فساد، یکی از موثرترین روشهای کنترل فساد است.
وی افزود: در این راستا مردم میتوانند برای کشف و گزارش دهی فساد با کارشناس مسوول ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات این اداره کل به شماره تلفن ۳۲۰۰۴۲۰۹ تماس بگیرند.
فساد و تخلف میتواند شامل انواع رفتارهای غیرقانونی و غیراخلاقی مدیران و کارکنان یک سازمان از قبیل تقلب، رانت، رشوه، احتکار، تولید محصول غیرایمن و نقض قوانین یا مقررات باشد.
سوت زدن را میتوان نوعی فراخوان عمومی برای مطلع کردن افراد از محل وقوع جرم تلقی کرد و هدف از آن نیز جلوگیری از آسیب رساندن بیش از پیش به افراد جامعه، سازمانها و نهادهای عمومی است.
پیش از این نیز برخی دیگر دستگاههای اجرایی در خراسان رضوی از جمله شهرداری مشهد اقدام به راهاندازی سامانههای سوت زنی و افشاگری فساد کردهاند.
نظر شما