تاکید هلال‌احمر و برنامه جهانی غذا بر همکاری مشترک برای مقابله با کرونا

تهران - ایرنا - رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر و نماینده برنامه جهانی غذا در ایران بر گسترش دامنه همکاری های مشترک برای مقابله با ویروس کرونا در کشور تاکید کردند.

مهدی ولی‌پور روز چهارشنبه در دیدار با نگار گرامی ضمن تشکر از همکاری‌های برنامه‌ جهانی غذا در اجرای برنامه‌ها و خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان از حوادث و سوانح کشور گفت: جمعیت هلال‌احمر با تایید شیوع کرونا در کشور از اوایل اسفند ۹۸ با تمام توان وارد عمل شد و امدادگران، نجاتگران و داوطلبان این جمعیت در نخستین گام‌های مقابله با کرونا با برپایی ایستگاه‌ تب‌سنجی در مبادی شهرها برای قطع زنجیره انتشار ویروس آستین همت بالا زدند،  در مراکز درمانی حاضر شدند و با جذب خیران بسته‌های بهداشتی تهیه و توزیع کردند.

وی ادامه داد: وقتی با زحمات و تلاش‌های فداکارانه پرستاران و پزشکان درمراکز درمانی کشور، نخستین بیماران کرونایی ترخیص شدند، امیدها برای شکست دادن این ویروس منحوس قوت گرفت. با بهبودی نخستین گروه بیماران کرونایی، جمعیت هلال‌احمر هم با برپایی نقاهتگاه‌هایی در چند استان کشور، شرایط را برای مراقبت و نگهداری از بیماران بهبودیافته پس از ترخیص از مراکز درمانی فراهم کرد و همه‌ زیر مجوعه‌های هلال‌احمر برای خدمت به مردم دست به ‌دست هم دادند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اضافه کرد: در سازمان امداد و نجات هم فعالیت‌هایی برای ترخیص کمک‌های بین‌المللی صورت گرفت که امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های بیش‌تر و گسترش همکاری‌ها خدمت موثری به مردم ارائه دهیم و سازمان امداد و نجات برای اجرای برنامه‌های مشترک با برنامه‌ی جهانی غذا آماده است.

نماینده برنامهی جهانی غذا در ایران نیز در این دیدار گفت: این نهاد بیش از ۳۰ سال سابقه‌ فعالیت در ایران دارد. کار اصلی ما ارائه‌ کمک غذایی است اما رسالت یاری ‌رسانی در بحران‌ها را هم برعهده داریم. در واقع سعی می‌کنیم شریک اجراییِ هلال‌احمر باشیم.

نگار گرامی توضیح داد: ایران در سال گذشته بحران‌های مختلفی را تجربه کرد. ما در سه ‌مرحله برای مناطق سیل‌ زده کمک ارسال کردیم. در موضوع کرونا هم تلاش کردیم با جذب کمک‌های مالی تجهیزات مورد نیاز را تهیه و در اختیار هلال‌احمر قرار دهیم.

وی اعلام کرد: درصورت نیاز هم می‌توانیم برای تهیه‌ بسته‌های بهداشتی اقدام کنیم و قدمی در این زمینه برداریم.

برنامه جهانی غذا از زمان ورود نخستین پناهجویان از افغانستان و عراق در اواخر دهه ۸۰ میلادی، به پناهندگان در ایران کمک می‌کند. اگرچه عمده تمرکز فعالیت‌های این سازمان در ایران متوجه کمک‌رسانی به پناهندگان می‌باشد،  WFP با شریک اجرایی خود، جمعیت هلال احمر ایران نیز همکاری می‌کند تا ظرفیت واکنش سریع دولت را در زمان بحران تقویت کند. در پی وقوع سیل‌های مهیب در بهار و زمستان ۱۳۹۸، دولت ایران از برنامه جهانی غذا خواست تا از فعالیت‌های پاسخگویی به سیل در استان‌های خوزستان، لرستان و سیستان و بلوچستان حمایت کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha