توسعه شهری سنندج باید بر اساس تاریخ و فرهنگ آن برنامه‌ریزی شود

سنندج - ایرنا - معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی گفت: تاریخ، فرهنگ و پتانسیل طبیعی از ویژگی‌های سنندج است که مدیریت شهری و زیر مجموعه وزارت راه و شهرسازی باید توسعه شهری را بر اساس این پتانسیل‌ها برنامه ریزی و اجرا کنند.

فرزانه صادق‌مالواجرد روز چهارشنبه در بازدید از طرح‌های بازآفرینی شهری، اراضی شهرک‌های اقماری سنندج اظهار داشت: تاریخ، تمدن، فرهنگ و پتانسیل‌های طبیعی از جمله ویژگی‌های منحصربفرد این شهر بوده که برای مانایی این ویژگی‌ها در کالبد شهری باید در برنامه ریزی‌ها سعی شود که این موارد حفظ شود.

وی اضافه کرد: با  توجه به قرارگیری شهر سنندج در بین تپه‌های طبیعی و تاریخی و همچنین نرخ رشد جمعیتی برخی از مناطق آن لازم است مدیریت شهری و مجموعه وزارت راه و شهرسازی در برنامه‌ ریزی‌های آتی خود در این خصوص را نسبت به این ویژگی‌ها منظور کنند که هم اکنون طبق اسناد موجود اولویت توسعه شهری سنندج با حفظ تپه‌ها و میراث طبیعی آن است.

صادق‌مالواجرد با اشاره به اجرای بزرگترین طرح بازآفرینی شهری کشور در سنندج به وسعت ۳۴ هکتاری افزود: با اتمام این طرح زندگی به کالبد شهر سنندج تزریق خواهد شد و تلاش خواهیم کرد با برداشتن گام های موثر این طرح به سرانجام مطلوب برسد.

وی یادآور شد: اجرای این طرح به علت گستردگی وسعت و مالکیت‌های آن به صورت فازبندی اجرا می‌شود و تلاش داریم مرحله اول آن به زودی با مشارکت بخش خصوصی وارد مرحله اجرا شود.

صادق‌مالواجرد در خصوص مناطق حاشیه سنندج نیز تاکید کرد: توسعه برخی زیرساخت‌ها با همکاری سایر دستگاه های خدمات رسان در مناطق حاشیه و منفصل شهری از ماموریت‌های این وزارتخانه در قالب بازآفرینی شهری است که هم اکنون مناطق مختلف شهر سنندج از جمله نایسر در حال تکمیل خدمات روبنایی هستیم.

وی گفت: از جمله این طرح‌ها می توان به اجرای خیابان در بافت مرکزی نایسر اشاره کرد که در ۲ سال گذشته اجرا و تکمیل شده است.

صادق‌مالواجرد صبح امروز به همراه بهمن مرادنیا استاندار کردستان و شهردار و رییس شورای شهر سنندج به منظور بررسی و رفع مشکلات از اراضی فاز دوم شهرک وحدت، اراضی روستای حسن آباد، اراضی جنوب میدان تره بار، ناحیه منفصل شهری نایسر، پارک علم و فناوری، طرح بازآفرینی شهری میدان غله موسوم به باغ سنندج و پیاده راه فردوسی بازدید کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha