مهدیه محمودینیا روز جمعه در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: فدراسیون هنوز جایگاهی که در خور فوتسال زنان باشد، فراهم نکرده است. وقتی تیم ملی فوتسال زنان در جوانان و نیز بزرگسالان در آسیا قهرمان میشود، انتظار دارد حمایتها و نگاه ویژهای به ملیپوشان شود اما تاکنون شاهد آن نبودهایم.
وی افزود: تیم فوتسال جوانان دی ماه گذشته در تورنمنت کافا در تاجیکستان برای نخستین بار توانست قهرمان آسیای مرکزی شود. حتی عنوان خانم گل مسابقات و فنی ترین بازیکن از آن ایران شد اما متأسفانه با وجود این عناوین، هیچ پاداشی برای ما در نظر نگرفتهاند و حمایتی هم از طرف فدراسیون فوتبال نشدیم. در این مدت با وجود بحران کرونا، نیلوفر اردلان مربی تیم جوانان برنامههای لازم بدنسازی را در اختیار بازیکنان قرار داد. او مربی بسیار حرفهای است. متأسفانه چون باشگاهها بسته است، به طور شخصی در منزل تمرین میکنم.
عضو تیم نامی نو اصفهان گفت: در این فصل از لیگ برتر سطح تیمها خیلی بالا بود و هر سال شاهد پیشرفت لیگ هستیم و استعدادهای زیادی در لیگ میبینیم. پتانسیل فوتسال زنان در کشور خیلی زیاد است و آنان نیاز به حمایت و دیده شدن دارند که مسوولان در این حوزه باید کمک کنند. یکی از نقاط ضعف لیگ برتر، سرمربیان هستند که به بازیکنان جوانتر اعتماد نمیکنند و به آنان فرصت نمیدهند. این اتفاق امسال برای من و دیگر دوستانم افتاد و مربیان به سمت بازیکنان باتجربه میروند. وقتی بازیکنی تلاش و تمرین میکند، هدف او کسب تجربه و پیشرفت است. متأسفانه مربیان این اجازه را به بازیکنان جوان نمیدهند.
وی ادامه داد: یکی از موارد دیگر، پایین بودن مبلغ قراردادهای زنان است. تناقض شدیدی میان دستمزد ما با مردان وجود دارد. وقتی بازیکنی زمان و انرژی صرف میکند و سختیهای دیگری چون دوری از خانواده و شرایط آب و هوایی را در طول یک فصل تحمل میکند، انتظار دارد تا مبلغ قراردادهایش معقول و بالا باشد. در این فصل که برای نامی نو بازی کردم هنوز ۳۰ درصد دستمزدم را پرداخت نکردهاند.
محمودینیا یادآور شد: یکی از نقاط ضعف دیگر ورزش زنان، نبود پوشش رسانهای است. اگر این اتفاق بیافتد زنان بیشتر دیده میشوند و حامیان مالی بسیاری به این سمت میآیند. این امر باعث بالا رفتن سطح تیمها و بازیکنان میشود و لیگ، شکل حرفهای به خود میگیرد. نبود پوشش رسانهای سبب میشود تا مشکلات ورزش زنان به گوش مسوولان نرسد.
نظر شما