رییس مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی به عنوان برگزار کننده این جشنواره روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از میان حدود هزار و ۸۰۰ طرح کارآفرین از سراسر کشور ۳۲ طرح انتخاب و کارآفرینان بانو در این جشنواره به تبیین طرح های خود پرداختند.
فاطمه دژبرد افزود: در ادامه نیز از میان ۳۲ طرح برتر ۶ طرح برگزیده و ۲ طرح نیز مفتخر به دریافت دیپلم افتخار شدند.
وی ادامه داد: ملاک انتخاب آثار برتر نه حوزه فعالیت اقتصادی طرحها بلکه شاخصههایی چون حفظ کرامت زن و خانواده محوری، حفظ زنجیره تولید، خلاقیت و نوآوری، استفاده از فناوریهای نوین و گستره تاثیرگذاری فعالیتها بوده است.
هیات داوران جشنواره ملی فرهنگ کارآفرینی بانوان در مشهد نیز در بیانیه ای اعلام کرد: تلاش شده است در انتخاب آثار برتر فرهنگ سازی و الگوسازی در قالب فرهنگ ایرانی - اسلامی و ارائه وجوه تمایز زنانه در این عرصه ها مد نظر قرار گیرد، از طرفی انتظار می رود زیست بوم بانوان در فعالیتهای اقتصادی به عنوان دختر، همسر و مادر در کانون توجه سیاستگذاران اقتصادی قرار گرفته و در تحقق این آرمان تمام ظرفیتهای دولتی و خصوصی به صورت همافزا و هماهنگ مورد استفاده قرار گیرند.
فهیمه فرهمندپور به عنوان یکی از داوران این جشنواره که این بیانیه را قرائت می کرد افزود: طرح، اثر و الگوی جامعی که همه شاخصهای مد نظر جشنواره در آن حتی به صورت فهرست وار قرار گرفته باشد یافت نشد لذا آثار منتخب به دلیل دارا بودن شاخصه های ویژه مثل توجه به کسب و کار خانوادگی، هویت خانواده و از این دست شایسته عنوان برگزیده شدند.
به گزارش خبرنگار ایرنا طرح گلیم بافی از عصمت رجبی به دلیل توجه به مسوولیتهای اجتماعی و دارا بودن شاخصههای بومی، و طرح محبوبه علی میرزایی در حوزه تولید تابلو فرش به واسطه توجه به سازماندهی زنجیره تولید حایز عنوان برتر شناخته شدند.
زهرا برقک با تولید محصولات دارویی و به واسطه نوآوری و خلق محصول و جلب مشارکت خانواده، خانم رمدانی برای طرح تولید نهال گردو و توجه به کسب وکار خانوادگی در قالب شکلی نوین و زهرا ترکمنی با تشکیل قرارگاه سایبری اسما و به خاطر توجه به اهمیت راهبردی فضای مجازی و توجه به شبکه توانمندسازی بانوان قدردانی شدند و طرح هایشان به عنوان برتر معرفی شد.
مهدیه ساداتپور در قالب تولید محصولات رسانهای با حفظ هویت خانواده و استفاده از ابزار نوین رسانه به عنوان ششمین اثر برگزیده معرفی و تجلیل شد و همچنین طرح های آیسان اسدنیا و نسرین ساری خانی به خاطر توجه به حوزه تولید و توانمندسازی بانوان شایسته قدردانی و دریافت دیپلم افتخار شناخته شدند.
آیین دومین جشنواره فرهنگ کارآفرینی بانوان، خدمت و خودکفایی خانواده با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی در آستانه سالروز ولادت امام هشتم(ع) یازدهم و دوازدهم تیرماه با حضور بانوان کارآفرین با میزبانی مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی در محل باغ اردوگاه خاتون مشهد برگزار شد.
نظر شما