عباس مصطفوی روز پنجشنبه در جشن ولادت امام رضا (ع) در شهر جدید سهند با بیان اینکه همزمان با ساخت شهرهای جدید در کشور باید مباحث فرهنگی، اجتماعی، بومی و مذهبی نیز مورد توجه قرار گیرد، افزود: طی دو سال اخیر به ساخت اماکن فرهنگی، ورزشی و مذهبی در سهند توجه ویژه شده است و معتقدیم فرهنگ همه چیز نیست، اما آغاز همه چیز است.
وی اظهار داشت: رویکرد شهر جدید سهند در کنار کارهای عمرانی و ساخت مساکن مهر، انجام اقدامات فرهنگی و مذهبی است که در این راستا در فاز دوم شهر سهند ساخت و تکمیل مسجد امام صادق(ع) تا یک ماه آینده تمام شده و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
مصطفوی با بیان اینکه همزمان با بازگشایی آزاد راه سهند- اندیشه - تبریز شاهد تحولات فرهنگی عمرانی زیادی خواهیم بود، اجرای تعداد ۹۹ پروژه فرهنگی، عمرانی، مذهبی و ورزشی را در همین جهت تعریف کرد و ادامه داد: این شهر جایگاه ویژهای در ورزش دارد به طوری که شعار "هر شهروند یک دوچرخه" از راهبردهای شهر محسوب میشود.
وی راه اندازی مجموعه هشت بهشت را از جمله ۹۹ پروژه شهر سهند در سال جاری اعلام کرد که در صورت بهره برداری کامل از آن نیاز مردم سهند و حتی شهرها و روستاهای اطراف به یک مجموعه تفریحی و توریستی برطرف خواهد شد.
مصطفوی اضافه کرد: در هشت بهشت مسیر اختصاصی دوچرخه، پیاده روی و نیز پیست تنیس و اسب سواری هم در نظر گرفته شده که در صورت تکمیل بازخورد بسیار خوبی خواهد داشت.
وی احداث یک پارک دیگر به وسعت هفت هکتار در فاز چهار را از دیگر برنامههای سال جاری عنوان کرد و گفت: پارک بعثت در فاز چهار و پارک سه هکتاری دیگر در فاز سه امسال به مناقصه رفته است.
مصطفوی، احداث پارکهای محلی در راستای افزایش فضای سبز و استفاده عموم، شش زمین ورزشی روباز، احداث فرهنگسراها و پردیس سینمایی، رفع نواقص برخی محلات، خیابان سازی، شناسایی نواقص محلات و ترمیم آسفالت با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال و اجرای دهها طرح دیگر را از جمله ۹۹ پروژهای برشمرد که با بهره برداری از آنها چهره شهر سهند متحول خواهد شد.
به گفته وی اجرای برنامههای فرهنگی- اجتماعی مختلف در شهر سهند باعث شده این شهر در بین ۱۷ شهر جدید کشور حائز رتبه برتر شود.
مصطفوی با اشاره به این که شرکت عمران شهر سهند را با ۵۸ میلیارد ریال بدهی تحویل گرفتیم، گفت: امروز افتخار میکنیم علیرغم مشکلات اقتصادی، تحریم و کرونا، توانستهایم صد درصد بودجه را محقق کنیم.
شهر جدید سهند در ۲۵ کیلومتری جنوب تبریز، چسبیده به شهر تاریخی اسکو و در دامنه «سهند» از حدود دو دهه قبل میزبان جمعیت سرریز کلانشهر تبریز شد و از نخستین شهرهای جدید کشور که هم اکنون افزون بر ۱۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما