خلیل عوض زاده روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: توفان و بارندگی ۷۲ اصله تیر برق، سه دستگاه ترانس و ۲ هزار و ۴۶۰ متر تخریب شبکه فشار متوسط و ۱۸۰ متر تخریب شبکه فشار ضعیف برق را همراه داشته است.
وی ادامه داد: ۱۵ اصله تیر فشار متوسط و ضعیف و یک ترانس ۲۰۰ کاوا در حوزه دلگان، ۹ اصله تیر فشار متوسط و ضعیف در حوزه ایرانشهر، ۱۰ اصله تیر فشار متوسط و ضعیف در حوزه نیکشهر، پنج اصله تیر فشار متوسط و ضعیف به همراه یک عدد ترانس ۵۰ کاوا در حوزه میرجاوه، یک اصله تیر فشار متوسط به همراه یک ترانس ۲۰۰ کاوا در بمپور، پنج اصله تیر فشار ضعیف و متوسط در سیب و سوران، ۲۲ اصله تیر فشار متوسط و ضعیف به همراه یک سری خازن در حوزه فنوج و پنج اصله تیر فشار متوسط و ضعیف در حوزه شهرستان سراوان بر اثر توفان و باران در جنوب سیستان و بلوچستان دچار خسارت شدند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان افزود: همچنین بر اثر این بارندگی و توفان حجم زیادی از مقره، سیم و کابل، خازن، فیوز، محافظ، یراق و ابزار و سوکت نیز دچار خسارت شد.
وی با بیان اینکه تمامی شبکههای تخریب شده اصلاح و در حال تعمیر است گفت: با توجه به شرایط حساس این ایام و لزوم تامین برق پایدار، در اسرع وقت نسبت به پایداری برق اقدام و شبکههای آسیب دیده ترمیم و اصلاح شدند.
عوض زاده با بیان تداوم بارندگی و توفان در سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با تلاش بدون وقفه نیروهای شرکت توزیع برق و با توجه به گرما و نبود راه دسترسی مناسب، شبکه برق بسیاری از مناطق روستایی و شهری آسیب دیده پایدار شد.
وی خاطرنشان کرد: همکاران شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان در این روزهای حساس و در راستای قطع زنجیره ویروس منحوس کرونا در کنار سایر دستگاهها به صورت شبانه روزی با آمادگی کامل در صحنه حاضرند و برای خدمت به مردم این استان و تامین برق پایدار لحظهای درنگ نمیکنند.
به گزارش ایرنا، به برکت انقلاب اسلامی، هماینک بیشاز پنج هزار و ۴۵۵ روستا سیستان و بلوچستان از نعمت برق پایدار برخوردار هستند.
تعداد روستاهای برقدار شده سیستان و بلوچستان در دولت تدبیر و امید ۶۴۸ روستا بوده که رشد ۱۳.۴۸ درصدی در این دولت داشته است.
نظر شما