«سیدرضا صالحیامیری» به همراه هیات اجرایی خود ۱۸ خردادماه امسال نخستین دور بازدید خود را از فدراسیونهای شنا، شیرجه و واترپلو و پزشکی - ورزشی را آغاز کرد تا با حضور در فدراسیونهای ورزشی جهت رفع مسایل موجود، شرایط را برای آمادگی رشتهها در رویدادهای جهانی فراهم کنند.
در این دور رییس کمیته ملی المپیک به سراغ فدراسیون پزشکی - ورزشی، رفت که در آگاهی بخشی و مقابله با کرونا نقش مهمی برعهده دارد. این بازدید در حالی صورت گرفت که ستاد مقابله با کرونا مجوز فعالیت ۲۰ رشته ورزشی را صادر کرد.
صالحی امیری همچنین دور دوم بازدید خود را از فدراسیونهای بوکس، نجات غریق و پهلوانی و زورخانهای آغاز کرد. وی در بازدید از بوکس در جریان مشکلات این رشته قرار گرفت که مهمترین استقرار مکانی برای بوکس است.
رییس کمیته ملی المپیک هم گفت: استقرار بوکس در فضای سالن و اداری است که مکانی در آزادی دارند و باید تلاش کنیم تا به بهرهبرداری برسد. تا زمان استقرار آن هم از سالن شماره ۹ مجموعه انقلاب نیز برای تمرینات استفاده میکنند و اینکه با دانشگاه علوم تحقیقات صحبت کردیم تا مجموعه بسیار خوبی را برای اردو و اسکان در اختیار بوکسورها قرار دهند.
وی سپس به سراغ فدراسیون پهلوانی و زورخانهای رفت و رییس فدراسیون گفت با وجود پویایی حاکم بر این رشته در جهان، اما ما ۲ فدراسیون جهانی داریم مساله این است که تکلیف ما روشن نیست که با کدام یک از اینها باید کار کنیم. صالحی امیری هم گفت: ورزش زورخانهای امکان مدرن شدن ندارد و باید در ساختار سنتی آن بماند. این اظهارات در حالی مطرح شد که رییس فدراسیون بینالمللی ورزشهای زورخانهای از جهانی شدن آن سخن گفته بود.
رییس کمیته المپیک سومین دور بازدید خود را از فدراسیونهای جودو، تیراندازی، تیروکمان و جانبازان طی هفته گذشته آغاز کرد که هر کدام دغدغه و مشکلات رشته خود را در آستانه برگزاری المپیک توکیو مطرح کردند. در بازدید از فدراسیون تیرو کمان قرار شد یک میلیارد ریال برای خرید تجهیزات خارج از بودجه مصوب به این فدراسیون تخصیص یابد.
حال صالحی امیری امروز- یکشنبه و در دور چهارم از فدراسیونهای دوچرخهسواری، قایقرانی، وزنهبرداری، والیبال بازدید میکند.
نظر شما