محمد آران روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: احداث هریک از زمینهای اختصاصی اسکواش ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد و ساخت آنها در منطقه لویزان آغاز شده و پیشبینی میشود این سالن تا پایان امسال به بهرهبرداری برسد.
رییس هیات اسکواش استان تهران خاطر نشان کرد: هماینک ۳۴ زمین اسکواش در سطح استان تهران با همکاری بخش خصوصی دایر است که نمیتواند نیاز ورزشکاران این رشته ورزشی مفرح را برطرف کند.
وی با بیان اینکه کمبود زمین تمرینی با همکاری برخی مراکز خرید، مجتمعهای مسکونی و ارگانها نظامی از جمله نیروی دریایی ارتش و نیروی انتطامی جبران خواهد شد، گفت: توجه به این ورزش میتواند علاوه بر توسعه ورزش قهرمانی و همگانی، حضور گردشگران خارجی و برگزاری رویدادهای مختلف بینالمللی را برای کشورمان فراهم کند.
آران اضافه کرد: از رویکردهای دیگر این هیات تقویت حوزهها و شهرستانهای استان تهران بوده که در این راستا با همکاری شهرداری منطقه ۱۵، مرکز اسکواش در جنوب شرق تهران ایجاد میشود.
رییس هیات اسکواش همچنین به ایجاد سالنهای اسکواش بادی در مناطق مختلف شهرداری تهران اشاره کرد و افزود: اسکواش بادی یکی از طرحهای توسعه همگانی محسوب میشود و مقدمه ساخت استاندارد آن از حدود ۲ سال پیش با همکاری بخش خصوصی فراهم شد.
به گفته آران این طرح مورد تایید وزارت ورزش و جوانان است که با توجه به هزینه کمتر از مشابه خارجی و نیز قابل حمل بودن آن، بیشترین استفاده را میان علاقهمندان خواهد داشت.
وی تراکم بالای جمعیتی تهران را مهمترین هیات اسکواش استان تهران برشمرد و افزود: با همکاری شهرداری مناطق پایتخت نیاز به احداث بیش از ۵۰ اسکواش بادی در فضای باز پارکی احساس میشود.
رییس هیات اسکواش استان تهران با اشاره به اینکه با شیوع کرونا بیشتر برنامههای این هیات به کارگاه آموزشی با رعایت پروتکلهای بهداشتی اختصاص یافته، گفت: در این شرایط بسیاری از مسابقهها و تمرینهای گروهی متوقف شد.
اسکواش جزو ورزشهای راکتی به حساب میآید که به صورت تکنفری با رقابت ۲ بازیکن و دونفری با رقابت چهار بازیکن در زمینی کاملا احاطهشده با دیوارهای معمولا شیشهای بازی میشود.
یکی از دشواریهای اسکواش این است که برخلاف دیگر ورزشهای راکتی، توپ در اغلب اوقات از پشت سر بازیکن میآید؛ هدف اصلی این بازی ضربه به توپ است تا حریف نتواند به راحتی ضربه بعدی را به دیوار بزند یا به دشواری واکنش نشان دهد.
نظر شما