محمدحسین فرهنگی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه درباره خصوصی سازی معماهای غیر قابل اجرا و لاینحل مطرح نباید کرد، افزود: باید چنان رفتار کنیم که ز یکسو افراد فاقد اهلیت، دلال، سودجو و فاسد را پای معاملات بکشانیم و از سوی دیگر به گونه ای قیمت گذاری ها را طرح کنیم که هیچ خریدار واقعی تمایل و جرأت نزدیک شدن به بنگاه های اقتصادی مفید و موثر کشور را نداشته باشد.
وی اظهار داشت: توانایی و اهلیت اداره یک مجموعه و واحد تولیدی و صنعتی با توجه به سوابق و عملکرد فرد، بهترین، مهمترین و عالی ترین معیار برای واگذاری ها است.
فرهنگی با بیان اینکه دولت در این رابطه باید تجربه کشورهای مختلف را بررسی کند، گفت: دولت باید بررسی کند که چه در زمینه واگذاری دولتی چه در زمینه تامین زمین، تسهیلات و اقلام مشابه برای فعالیت های تولیدی چه تشویق های وسوسه انگیزی را پیش روی فعالان اقتصادی قرار داده اند و آنان را به وادی تولید کشانده اند.
وی اضافه کرد: مسئولان ببینند که کره جنوبی با کدام سیاست از کشوری نیازمند به کشوری توانمند از نظر اقتصادی امروز تبدیل شده است.
فرهنگی توضیح داد: یکی از روسای جمهور گذشته کره جنوبی حدود ۶ دهه قبل زمینه ای فراهم کرد و منابعی را به صورت وام تهیه کرد در اختیار کسانی که عمل کننده بودند قرار داد و صنعت مهمی را راه انداخت که باعث شکوفایی کره جنوبی شد.
وی افرود: اینکه شعار تحول خواهی بدهیم و به جای تمرکز بر مسائل اساسی مردم در درون مجلس، به حذف شایستگان و نظایر آن متمرکز شویم مناسب نیست و بهتر است برای موضوعاتی مانند مسکن، اصلاح شرایط بازار، تحول در حوزه های مختلف دیگر مانند حوزه دانش و فناوری، هنر و فرهنگ، کشاورزی، معدن و صنایع معدنی و نظایر آنها بهترین راه حل ها را بیابیم.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز باید برای جایگزینی برخی از مولفه های موثر در اقتصاد گام های موثر را برداریم و کاری نکنیم امید عموم مردم به سرخوردگی منتهی شود، گفت: ایجاد شوک های پیاپی در مسائل داخلی کار را به جای رسانده که قوانین تبدیل به قوانین سفید و خنثی شده است.
فرهنگی ادامه داد: در نتیجه این اقدامات آنچه ما در مجلس شورای اسلامی می نویسیم و ابلاغ می کنیم به دلیل عدم اجرا، شاهد تحمیل هزینه های بیشتری به جامعه هستیم.
وی به مباحث روش شناسی قومی در چارچوب اصول جامعه شناسی و اقتصاد اشاره و اضافه کرد: برای از بین بردن اخلاقیات جامعه نیاز به جنگ نظامی یا حتی تحریم نیست و کافی است جامعه ای را با تورم طولانی مدت درگیر کنند.
فرهنگی تاکید کرد: دولت مسئولیت پذیر نباید به گونه ای عمل کند که جایگاه لگالیته ( مشروعیت ) را در نظام مردم سالاری بکاهد و به جای یک نظام قانونمند، جامعه را به نظام عوام گرایانه تبدیل کند و به جای بحث های اصلی به حاشیه ها بپردازد.
نظر شما