۱۵ تیر ۱۳۹۹، ۲۱:۵۵
کد خبر: 83845458
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مدیران واحدهای تولیدی فارس در آلمان آموزش می‌بینند

شیراز- ایرنا- رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس گفت: مدیران و کارشناسان ارشد واحدهای تولیدی استان برای شرکت در دوره‌های آموزش GIZ به کشور آلمان اعزام می‌شوند.

گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی فارس، یکشنبه به نقل از جمال رازقی افزود: متقاضیان واجد شرایط می‌توانند برای اطلاع از جزییات این دوره به سایت اینترنتی اتاق بازرگانی فارس به نشانی fccima.news/fa مراجعه کرده و نسبت به نام نویسی اولیه اقدام کنند.
وی ادامه داد: از سال ۱۳۹۵ که نخستین دوره این آموزش برگزار شد تاکنون هر سال سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با همکاری شرکت GIZ کشور آلمان اقدام به برگزاری این دوره‌های آموزشی آمادگی با مشارکت شرکت‌های آلمانی کرده که امسال نیز با توافق‌های انجام شده بین اتاق بازرگانی فارس و شرکت شهرک‌های صنعتی، مدیریت انجام مصاحبه و آماده سازی متقاضیان برای شرکت در دوره مذکور به این اتاق واگذار شده است.
او اظهار داشت: این دوره با هدف آشنایی و تسهیل برقراری ارتباط میان شرکت‌های کوچک و متوسط ایرانی با شرکت‌های آلمانی و با هدف تبادل دانش، فناوری و آموزش‌های مدیریتی برقرار شده است.
رییس اتاق بازرگانی فارس اضافه کرد: محورهای برنامه‌های امسال دوره نوین مدیریتی با استانداردهای روز دنیا شامل، بازدید از ۱۵ الی ۲۰ کارخانه در زمینه صنایع کوچک و نشست‌های اختصاصی با فعالان اقتصادی و شرکت‌های همتای آلمانی عنوان شده که تاریخ دقیق برگزاری آن به دلیل بیماری کرونا به تعویق افتاده است.
رازقی افزود: در سال‌های گذشته، سهم تجار و صنعتگران فارس در این برنامه مناسب نبود که اتاق بازرگانی فارس در سال 99 با رایزنی‌های انجام شده، با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی استان اقدام به شناسایی فعالان اقتصادی و واحدهای تولیدی با ظرفیت بالا برای حضور در این دوره خواهد کرد تا بتواند بخش خصوصی استان را با شیوه‌های نوین مدیریتی و بازاریابی روز دنیا و نحوه مدیریت بنگاه‌های اقتصادی در کشور آلمان که پرچمدار صنعت جهان است، آشنا سازد.
وی ادامه داد: این دوره‌ آموزشی یکی از بازرترین و موفق‌ترین برنامه‌های اقتصادی و تجاری در کشور و در سطح جهانی است که از دستاوردهای اعزام به این دوره‌ می‌توان به آشنایی با فعالان اقتصادی و گروه‌های تجاری، انعقاد قرارداد و جذب شرکای تجاری، گسترش مراودات اقتصادی با اروپا و آشنایی با علوم نوین در تولید اشاره کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha