مهدی حسینی نژاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: استان کرمان به صورت پایلوت کشور فرایند صدور مجوزهای بی نام برای حوزه هایی که ظرفیت داریم را با ایجاد شهرک تخصصی مس در شهربابک را دنبال کرده که با کمک استان مجوز بی نام را صادر میکنیم طوی که با حضور سرمایه گذار تنها یک نقل و انتقال برای اخذ مجوزها نیاز باشد.
حسینینژاد بیان داشت: فضای کسب و کار در کشور ما جایگاه خوبی ندارد اما به صورت پایلوت کشور با احداث شهرک های تخصصی در حوزه مس، ریلی، قطعه سازی و بندر خشک دنبال می شود.
وی افزود: امیدواریم تا پایان سال بخشی قابل توجه از این موانع و مشکلات را رفع کنیم و ظرفیت ها و پتانسیل های استان کرمان را به منصه ظهور بگذاریم.
توسعه ۲.۵ میلیارد تنی اکتشافات معدنی
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان همچنین گفت: استان کرمان طی سال های گذشته برنامه توسعه اکتشافات معدنی را در قالب پهنه ها به عنوان اقدامی مطلوب آغاز کرد و در این راستا ۲۵ پهنه را تعریف کردیم که ۲۸ هزار کیلومتر از مساحت استان را شامل می شد که بهره برداری از این پهنههای معدنی در جهش تولید موثر است.
وی ادامه داد: ماحصل سیاست اکتشافات در قالب پهنه های معدنی و اکتشافات تکمیلی واحدهای معدنی، افزایش ۲.۵ میلیارد تنی ذخایر قطعی اثبات شده در حوزه مس و سنگ آهن در استان محقق شده که ذخایر ما را از ۵.۸ میلیارد تن به هشت میلیارد تن افزایش داده است.
استان کرمان به لحاظ برخورداری از منابع مختلف معدنی به بهشت معادن کشور معروف است .
نظر شما