در ادامه این یادداشت می خوانیم: کارنامه آقای ظریف در دوران فعالیت دیپلماتیک خود آکنده از حفظ میهن دوستی و اخلاص نسبت به جمهوری اسلامی ایران است. در طول سالهای اخیر وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران و تیم مذاکرهکننده ایرانی تمام تلاش خود را برای دستیابی به یک توافق منصفانه بین ایران و کشورهای ۱+۵ بهکار گرفت. این توافقنامه که پس از سالها مذاکره نفسگیر بین ایران و شش کشور جهانی امضا شد، اثرات مثبتی در سطح جامعه جهانی برای ایران بهدنبال داشت. اما پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا تمام تلاشهای تیم مذاکرهکننده ایرانی را نقش بر آب ساخت. درواقع دونالد ترامپ که با کمک لابی صهیونیستی وارد کاخ سفید شد، در جریان مبارزات انتخاباتی خود بارها در برابر لابی صهیونیستی اعلام کرده بود که پس از پیروزی در انتخابات در نخستین گام از توافقنامه برجام خارج خواهد شد.
دونالد ترامپ بلافاصله پس از ورود به کاخ سفید نه تنها از برجام خارج شد، بلکه تحریمهای ظالمانه و سنگینی را علیه ایران اعمال کرد. در تجزیه و تحلیل چرایی دشمنی دونالد ترامپ با ملت ایران به این نتیجه خواهیم رسید که سفیدپوستان نژادپرست و لابی صهیونیستی و رژیم اسرائیل و برخی رژیمهای مرتجع عرب درصدد انتقامگیری از ملت ایران برآمدهاند. طبیعی است در چنین فرآیندی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران نمیتواند اقدامی برای مقابله با تیم دونالد ترامپ انجام دهد. لذا برخی از جریانهای سیاسی در کشور تلاش میکنند از آقای ظریف به عنوان عامل ناکامی تیم مذاکرهکننده ایرانی یاد کرده و سیل اتهامها را متوجه رئیس دستگاه دیپلماسی کنند.
حضور آقای جواد ظریف در مجلس شورای اسلامی و برخی مسائل مطرح شده در این نشست در شرایط فعلی کمکی به ارتقای جایگاه بینالمللی ایران نمیکند و تنها موجب میشود دشمنان از این شرایط بهرهبرداری سیاسی کنند. بنابراین باید به وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی این فرصت را داد تا با توجه به شرایط موجود ایالات متحده و بحران جهانی ناشی از گسترش ویروس کرونا برای جریانسازی علیه دشمنان ایران استفاده کند. آقای جواد ظریف شخصیتی است که مورد احترام جامعه جهانی است؛ اما متاسفانه کشورهای غربی به علت دشمنی آشکار با جمهوری اسلامی تمام تلاش خود را برای انزوای سیاسی ایران بهکار میگیرند. در شرایط فعلی تضعیف دستگاه دیپلماسی ایران و شخص آقای ظریف هیچگونه مناسبتی ندارد، زیرا اکنون ایران نیازمند وحدت داخلی و صفآرایی در برابر دشمنان خارجی است.
نظر شما