تولید امید بهترین سپر برای امنیت ملی است

کرمانشاه - ایرنا- مدیرکل دفتر امنیتی انتظامی استانداری کرمانشاه گفت: تولید امیددر شرایط فعلی بهترین سپر ملی برای امنیت ملی کشور و استان است که این رسالت و ماموریت خطیر به خوبی توسط جامعه رسانه‌ای در حال اجراست.

«نصرت الله مرادی» روز ‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت یاد شهدای رسانه ملی و خبرنگاران شهید و تقدیر و تشکر از زحمات پیدا و پنهان خبرنگاران برای تعالی جامعه، گفت: ما رسانه‌ها و مطبوعات را شریک امنیتی خودمان می‌دانیم.

مرادی تاکید کرد: ضرورت دارد که جامعه رسانه‌ای ضمن طرح مطالبات مردم و نقد عملکردها نسبت به هجمه‌ها و تخریب‌های دشمن حساس باشد چرا که دشمن برای غلبه اول به دنبال مایوس کردن مردم و شکستن اراده‌هاست.

مدیرکل دفتر امنیتی و انتظامی استانداری کرمانشاه گفت: ترویج هرگونه یاس و ناامیدی در جامعه خواست دشمن و خلاف مصالح ملی و امنیت ملی کشور است.

او در ادامه تلاش برای ایجاد امنیت و آرام کردن روح و روان جامعه را وظیفه همگانی دانست و افزود: رسانه‌ها در تزریق آرامش به جامعه می‌توانند بسیار تاثیرگذار عمل کنند و از این رو ما آنها را شریک امنیتی خود می‌دانیم.

مرادی با بیان اینکه نگاه ما به امنیت نرم افزاری است، تصریح کرد: به اعتقاد ما امنیت با حضور مردم و به دوش آنها پایدار می‌شود نه با افزایش تعداد دستگاه‌های امنیتی و از این رو تکیه ما در امنیت بیشتر بر مشارکت فعال مردم است.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی با یک آرمان و ایدولوژی خاص دارای دشمنانی در سطح دنیا است، گفت: برای مقابله با اشرار و دشمنانی که قصد آسیب به امنیت ما دارند باید به سلاح های بازدارنده مجهز شویم و براساس آیه صریح قرآن کریم نیز خداوند فرموده‌اند که با کسانی که اهل مدارا نبودند باید به صورت قهری برخورد کرد.

وی در ادامه تامین امنیت مردم و آرام کردن روح و روان جامعه را وظیفه دستگاه های امنیتی دانست، افزود: برای تامین امنیت نیاز به همراهی مردم و به خصوص مشارکت فعال رسانه ها هستیم که خوشبختانه در استان کرمانشاه به خوبی شاهد این همراهی هستیم.

او امنیت موجود در استان کرمانشاه را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: اگرچه شیوع کرونا منجر به بروز مشکلات اقتصادی و روحی و روانی برای مردم کشور و استان شده اما خوشبختانه شاهد جو آرامی در استان هستیم و این ناشی از درک بالای مردم و همراهی و مشارکت آنها در تامین امنیت است.

مدیرکل دفتر امنیتی انتظامی استانداری کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه امروز ناامنی تنها به درگیری مسلحانه نیست، گفت: امروز یک برخورد غلط و یک بدرفتاری می تواند منجر به ایجاد یک گفتمان ناصواب شود و روح و روان جامعه را به هم بریزد.

مرادی با تاکید بر اینکه امروز باید از مردم بیشتر بخواهیم در تامین مقوله امنیت با دستگاه های متولی همکاری و مشارکت کنند، افزود: امنیت را باید با حفظ حرمت و تکریم مردم به دوش خود مردم بگذاریم.

او بار دیگر با قدردانی از تلاش و زحمات رسانه ها به خصوص در چند ماه اخیر شیوع کرونا که به خوبی به اطلاع رسانی پرداختند، گفت: توصیه ما به رسانه ها این است که در انعکاس خبار و اطلاع رسانی به جامعه توجه داشته باشند و اخبار را به موقع خود و در شرایط مناسب منعکس کنند.

وی تصریح کرد: امروز بخشی از آرامش جامعه فارغ از اضطرابی که کرونا ایجاد کرده مرهون اطلاع رسانی خوب رسانه ها و تلاش و زحمات خبرنگارانی است که موقعیت شناسی و زمان سنجی خوبی دارند و اخبار را به موقع و صحیح به اطلاع افکار عمومی می رسانند.

وی شغل خبرنگاری را جزو مشاغل سخت دانست که آسیب هایی را هم به دنبال دارد و  به جامعه خبرنگاری استان توصیه کرد که به عنوان یک اولویت، آسیب شناسی از شغل خبرنگاری را مطمح نظر قرارداده تا از مقاصد سوء عناصر بدخواه و تنگ نظر مصون بمانند.

 استان کرمانشاه حدود ۳۰ نشریه محلی مجوزدار دارد و در مجموع بیش از ۱۲۰ رسانه شامل خبرگزاری، پایگاه خبری، نشریات محلی و دفاتر روزنامه‌های سراسری در این استان فعال است.

استان کرمانشاه با ۲۵ هزار کیلومتر مربع مساحت ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۴ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۴۳ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.

اخبار مرتبط