دکتر «علی سلیمی» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام اینکه با پیگیریهای صورت گرفته موافقت قطعی مجوز پذیرش دانشجو در هفت رشته کسب شد، افزود: رشته، گرایشهای جدید مربوط به دانشکدههای ادبیات و علوم انسانی، علوم اجتماعی و تربیتی، هنر و معماری، دامپزشکی و کشاورزی هستند.
وی اظهار داشت: بر این اساس رشتههای «تاریخ اسلام» و «مهندسی شهرسازی» در مقطع کارشناسی، «مهندسی معماری و انرژی»، «بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی» و «علم سنجی» در مقطع کارشناسی ارشد، «مامایی و بیماریهای تولید مثل دام» و «علوم و مهندسی آب گرایش آبیاری و زهکشی (پژوهش محور)» رشتههای جدید دانشگاه رازی است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه اکنون حدود ۱۲ هزار دانشجو در مقاطع دکتری، ارشد، کارشناسی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند، گفت: این دانشجویان در ۱۳ دانشکده و ۲ پردیس شامل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و پردیس مرکزی طاق بستان زیرنظر ۴۶۰ هیأت علمی تحصیل می کنند.
دانشگاه رازی کرمانشاه در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد.
این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت، در شروع سال تحصیلی در سال ۱۳۵۱ دانشکده علوم با پذیرش ۲۰۰ دانشجو در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی موجودیت خود را اعلام کرد.
دانشگاه رازی دانشگاه اول و مادر استان کرمانشاه است و غیر از آن بیش از ۱۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی نیز در استان با حدود ۹۰هزار دانشجو فعال هستند.