عمر الوائلی در سخنانی افزود: بر این اساس روزانه ۲۵۰ محموله از ایران، به مدت دو روز در هفته از طریق مرزهای شلمچه در بصره و مندلی واقع در استان دیاله وارد عراق خواهد شد.
وی تاکید کرد: باید اقدامات پیشگیرانه از کرونا در ادارات بهداشت و درمان دو استان دنبال شود تا آنها را در مرز برای اطمینان از ایمنی کارگران و کالاهای ورودی و عاری بودن از آلودگی به ویروس جدید کرونا انجام دهند.
رئیس گذرگاه های مرزی عراق اظهار کرد: تنها اجازه مبادله کالا داده می شود و از ورود مسافر به هر دلیلی به گذرگاه های مرزی جلوگیری می شود.
دولت عراق پیش از این در نیمه خرداد گذشته با بازگشایی گذرگاه مرزی زرباطیه (مهران) به روی واردات کالا از جمهوری اسلامی ایران به مدت دو روز در هفته موافقت کرد و اکنون در این خروجی مبادله تجاری جریان دارد.
اداره گذرگاه های مرزی عراق، اواسط مارس گذشته (اسفند ۹۸) گذرگاه های مرزی با ایران و همسایگان را برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بست.
با وجود اقدام های سخت و شدید دولت، نگرانی ها در عراق از همه گیری گسترده ویروس کرونا در حال افزایش است.
قرنطینه و ممنوعیت رفت و آمد سراسری، بستن مرزهای هوایی و زمینی، تعطیلی مراکز آموزشی، اداری، زیارتگاه ها، مساجد و لغو اجتماعات از جمله اقدام های دولت عراق برای جلوگیری از همه گیری ویروس به شمار می رود.
علیرغم این اقدام ها، در یک ماه گذشته روند ابتلا به ویروس کرونا در عراق با رشد چندین برابری رو به رو شده موضوعی که دولتمردان این کشور را به وحشت انداخته است.
بر اساس تازه ترین گزارش وزارت بهداشت عراق که امروز منتشر شد، تاکنون ۶۲۲۷۵ مورد ابتلا، ۳۴۷۴۱ مورد بهبود یافته و ۲۵۶۷ فوتی ناشی از ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است.
نظر شما