۱۷ تیر ۱۳۹۹، ۱۳:۱۳
کد خبرنگار: 1540
کد خبر: 83847302
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دسترسی ۸۹ درصد روستاهای سمنان به شبکه ملی اطلاعات

سمنان- ایرنا- مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان ۸۹ درصد از روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به شبکه ملی دسترسی پیدا کردند.

سید یاسر حسن پور روز سه شنبه با اشاره به قانون برنامه ششم توسعه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، به رسانه ها اعلام کرد: بر اساس ماده ۶۷ قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر توسعه زیرساختهای خدمات الکترونیکی در مناطق محروم و روستایی کشور و پیگیری جدی وزارت ارتباطات، تلاش های گسترده ای برای افزایش ضریب نفوذ دسترسی به شبکه ملی اطلاعات و شبکه اینترنت پرسرعت انجام شد که طرح هوشمندسازی مدارس روستایی نمونه ای از آن است.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان با اشاره به اینکه در سال تحصیلی جدید به علت بحران شیوع کرونا ، نیاز به ارتباط مجازی بین دانش آموز و معلمان و خدمات آموزش برخط بیش از پیش دیده می شود خاطرنشان کرد:  با تکمیل طرح اتصال مدارس روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات در استان، این نیاز برطرف شد و دانش آموزان روستاهای متصل به شبکه ملی اطلاعات می توانند به صورت مجازی تحصیل کنند و از خدمات متنوع قابل ارایه در این بستر بهره مند شوند.

حمایت از کسب و کارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در سمنان

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، با اشاره به تشکیل کارگروه حمایت از کسب و کارهای حوزه فاوا در استان، هدف آن را بهره گیری از ظرفیت های دستگاههای تابعه این وزارتخانه، پیگیری اجرای طرح بوم‌واره در استان و حل چالش ها و خدمت رسانی بهتر به شرکت های حوزه فناوری اطلاعات دانست.

حسن پورافزود: مرحله اجرای طرح های اشتغال زایی و حمایت از کسب و کارهای نوپا با مشکلاتی مواجه بود که با بهره گیری از ظرفیت های هر یک از دستگاههای تابعه وزارتخانه و نیز اجرایی شدن طرح بوم‌واره در استان، امکان حل چالش ها و خدمت رسانی به شرکت های حوزه فناوری اطلاعات ایجاد می شود.

وی، استفاده از خدمات قابل ارائه توسط کلیه دستگاههای زیرمجموعه وزارت را به عنوان سبد حمایتی برای شرکت های دانش بنیان و فعال در حوزه فناوری اطلاعات ضروری دانست و خاطرنشان کرد: شناسایی و تجمیع خدماتی که  هر یک از دستگاههای تابعه می توانند در جهت حمایت، تسهیل و توسعه کسب و کار های بومی ارائه دهند و همچنین دعوت از کسب و کارهای این حوزه در آینده با هدف آشنایی با مشکلات موجود و هم افزایی خدمات قابل ارائه، می تواند گامی موثر در جهت بهبود فضای کسب و کار و حل چالش های آنها باشد.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان با اشاره به نقش فناوری اطلاعات به عنوان معیاری برای سنجش میزان توسعه یافتگی جوامع و برتری در عصر حاضر گفت: امروزه فناوری اطلاعات، همپای حوزه ارتباطات و حتی در جایگاهی گسترده تر از آن در تمامی عرصه های اجتماعی و به ویژه در ایجاد کسب و کار و فرصت های شغلی می تواند سبب رشد و پویایی اقتصاد دانش بنیان و تجارت الکترونیک شود.

تمام شهرهای استان سمنان تحت پوشش اینترنت نسل چهارم(۴G) است، ۹۵ درصد جاده‌های استان تحت پوشش آنتن دهی اپراتور همراه اول و ۷۰ درصد جاده‌ها تحت پوشش اپراتور ایرانسل است.
۲۱۹ روستای استان دارای پوشش اینترنت است و بیش از ۹۵ دفتر خدمات ارتباطی در مناطق روستایی ارائه خدمات می‌کنند.
۳۶۰ هزار و ۳۱۰ مشترک تلفن ثابت و ۱۲۰ سامانه پوشش اینترنت پرسرعت در استان سمنان وجود دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha