به گزارش روز چهارشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد مدیر مرکز رشد فناوری سلامت این دانشگاه با بیان این مطلب افزود: تاکنون از نمونه خارجی سواپ نمونهگیری از ته حلق برای بیماران مشکوک به کرونا استفاده میشده است و سواپ تولیدی با نصف قیمت نمونه خارجی به فروش میرسد.
دکتر مجید ممیزان افزود: این سواپ هم اکنون با مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وارد بازار شده است.
وی ادامه داد: پارک علم و فناوری سلامت در نظر دارد با تامین امکانات لازم در حداقل زمان، ظرفیت تولید محصول این شرکت را تا سقف بیش از یک میلیون سواپ در ماه افزایش دهد.
مدیر مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پژوهشگران و محققان در شرکتهای دانش بنیان و فناور مستقر در مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با همت و تلاشی مضاعف در مسیر تامین محصولات و ملزومات حفاظتی حوزه بهداشت و درمان گام بر میدارند.
پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد سال گذشته در فضایی به مساحت ۵۰ هزار متر مربع راهاندازی شده است که رویکرد اصلی آن حمایت و تسهیلگری به ویژه در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی است.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حدود ۱۰۰ شرکت فناور در مراکز رشد همکاری دارد که ۱۵ شرکت از این تعداد دانشبنیان هستند.
بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۲۴۵ هزار و ۶۸۸ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شدهاند. این بیماری تاکنون جان ۱۱ هزار و ۹۳۱ تن را در کشورمان گرفته است.
همچنین تاکنون ۲۰۷ هزار نفر از مبتلایان به کرونا در ایران بهبود یافتهاند.
"پاندمی کرونا" تاکنون در سطح جهان ۱۱ میلیون و ۷۶۴ هزار و ۵۶۸ نفر را بیمار کرده و جان ۵۴۱ هزار و ۲۴۸ نفر را در ۲۱۲ کشور گرفته است.
۶ میلیون و ۷۵۸ هزار و ۸۰۵ نفر از افراد مبتلا به کرونا در سطح جهان تاکنون درمان شدهاند.
در این میان آمریکا با سه میلیون و ۴۱ هزار و ۱۲۹ بیمار کرونا و ۱۳۲ هزار و ۹۹۳ قربانی بیشترین آمار را به خود اختصاص داده و پس از آن به ترتیب کشوهای برزیل، هند، روسیه و پرو قرار گرفتهاند.
بر اساس آخرین آمارهای رسمی، ایران در جدول شمار مبتلایان و قربانیان بیماری جهانگیر کرونا جایگاه دهم را در جهان دارد.
نظر شما