کرمانشاه نیاز جدی به نیروهای تخصصی بومی در حیطه توانبخشی دارد

کرمانشاه- ایرنا- معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام اینکه این استان یکی از قطب‌های درمانی غرب کشور است، گفت: با وجود ۲ هزار معلول و ۲ هزار و ۵۰۰ بیمار ام اس (MS) در استان نیاز جدی به نیروهای تخصصی بومی در حیطه‌های توانبخشی وجود دارد.

دکتر «حبیب الله خزایی» روز چهارشنبه در جلسه شورای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور دکتر «حق دوست» معاون آموزشی وزارت بهداشت در مرکز توسعه استان، افزود: استان کرمانشاه قطبیت غرب کشور را دارد و از استان های همجوار به کرمانشاه برای درمان مراجعه می کنند علاوه برآن یک دهه اخیر ارتباط با کردستان عراق و بحث توریسم درمانی نیز اهمیت زیادی پیدا کرده است.

او گفت: سه سال قبل اولین نامه رسمی تاسیس دانشکده توانبخشی به وزارت بهداشت ارسال شد و پس از طی پیچ و خم های مختلف مجوز تاسیس دانشکده توانبخشی در کرمانشاه اخذ شد.

خزایی افزود: رشته های مورد موافقت برای تاسیس دانشکده توانبخشی سه رشته فیزیوتراپی، کار درمانی و گفتار درمانی است.

او گفت: برای تاسیس دانشکده توانبخشی سرمایه گذاری های مختلفی در حوزه های  فضای فیزیکی، نیروی انسانی و تجهیزات صورت گرفته و انشاءالله شاهد پذیرش دانشجو از اول مهرماه باشیم.

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.

دانشکده پزشکی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت.

این دانشگاه هم اکنون دارای هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌ها است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.

۱۲۰ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.