۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۲
کد خبرنگار: 1026
کد خبر: 83848761
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

علوم پزشکی مازندران پرستاران قرارداد موقت کرونایی را استخدام می‌کند

ساری-ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: پرستارانی که در قالب قراردادهای موقت ۸۵ روزه در دوران کرونا به کمک درمانگران علوم پزشکی مازندران آمدند در اولویت استخدام این دانشگاه قرار دارند.

دکتر محمد پنیه چی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در ساری افزود :  با وجود این که تمام این پرستاران از طریق شرکت های خدماتی برای کمک به درمانگران در دوران همه گیری کرونا در بیمارستان های علوم پزشکی مازندران به کار گرفته شدند ، ولی دستمزدشان همسان با سایر نیروهای درمانی دوران کرونایی پرداخت شده است.
وی اضافه کرد : علاوه بر آن منابعی که در قالب اعتبار تشویقی برای درمانگران در دوران کرونا به دانشگاه علوم پزشکی مازندران اختصاص  یافت،مطابق با جدول پرداختی به این نیروها نیز این هدیه تشویقی پرداخت شده است.
به گفته وی در دوران کرونایی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ۴۳۰ نفر که ۱۳۰ نفرشان را پرستاران تشکیل می دادند از بین نیروهای داوطلب ثبت نامی برای همکاری با درمانگران در زمان همه گیری این ویروس به طور موقت به کار گرفت.
معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود : تاکنون حدود ۵۰ نفر از این پرستاران  در قالب نیروهای شرکتی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران کار دایمی خود را شروع کردند و در مراحل بعدی استخدامی نیز تلاش می شود با الویت سایر پرستاران نیز استخدام شوند.
به گفته وی در سال گذشته در مجموع ۶۱۰ نیروی جدید به استخدام دانشگاه علوم پزشکی مازندران در آمدند و پیش بینی می شود از محل استخدام سه هزار پرستار جدید در سطح کشور نیز سهمیه برای علوم پزشکی مازندران اختصاص داده شود.
پرداخت ۱۸۰ میلیارد ریال تشویق به درمانگران 
دکتر پنبه چی در مورد میزان اعتبار تشویقی اختصاصی برای پرداخت به درمانگران در دوران کرونا گفت :  در مجموع حدود ۱۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای این بخش به دانشگاه علوم پزشکی مازندران اختصاص یافت که این پرداختی به تناسب حضور درمانگران در خط مقدم مقابله با کرونا به آنها پرداخت شده است.
وی خاطرنشان کرد : به دلیل ازدیاد درمانگران درگیری مقابله با کرونا در مازندران ، میزان درخواست ما حدود ۵۴۰ میلیارد ریال بود که در پایان با پرداخت ۱۸۰ میلیارد ریال آن موافقت و این اعتبار نیز اختصاص داده شد.
به گفته وی این اعتبار تشویقی در مجموع به حدود ۱۲ هزار نفر از کارمندان و درمانگران و پرستاران قرارداد موقت دوران کرونایی پرداخت شده است.
در همه گیری ویروس کرونا که سی ام بهمن ماه سال جاری با شناسایی دو بیمار از بابل  در استان مازندران شیوع یافت ، در استان های مازندران و گیلان حدود ۶۰۰ پرستار در قالب قرارداد موقت ۸۵ روزه برای کمک به درمانگران از بین نیروهایی که در سایت داوطلبان به همکاری در دوران کرونایی ثبت نام کردند، به کار گرفته شدند که سهم دانشگاه علوم پزشکی مازندران یکی از دو دانشگاه علوم پزشکی استان ۱۳۰ نفر بود.
براساس آمار با اوج گیری مجدد ویروس کرونا در مازندران که از نیمه دوم هفته گذشته شروع شد، هم اکنون بیش از ۷۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های دو دانشگاه علوم پزشکی بابل و مازندران تحت درمان قرار دارند. شهرهای بابل ، نوشهر، بهشهر و آمل در زمره شهرستان های با وضعیت قرمز کرونایی و شهرستان قائمشهر ، فریدونکنار نیز در وضعیت نارنجی قرار دارند که احتمال قرمز شدن وضعیتشان در صورت افزایش بیماران مبتلا به این ویروس وجود دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha