غلامرضا آهنی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تا ابتدای خردادماه تهیه و توزیع ماسک باید از طریق معاونت غذا و دارو در اختیار داروخانه قرار میگرفت و توزیع میشد اما اکنون محدودیتی در این خصوص وجود ندارد.
وی گفت: انواع ماسک قیمت مصوب دارد اما به نظر میرسد کارخانهها و شرکتهای پخش آن را با قیمت مصوب در اختیار داروخانه یا سایر اماکن قرار نمیدهند و این سبب تفاوت قیمتی در این محصول شده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: از ابتدای امسال مجوزهای زیادی برای فعالیت کارگاههای تولید ماسک در استان صادر شد که پنجم خردادماه زمان مجوزها به پایان رسید و از آن زمان تاکنون هیچ گونه مجوزی صادر نشده است.
وی افزود: استفاده از ماسک در راستای رعایت موازین بهداشتی از ۱۵ تیرماه اجباری شده است و در اماکن عمومی و دستگاههای دولتی و خصوصی بدون داشتن ماسک خدمتی ارائه نخواهد شد.
آهنی عنوان کرد: ماسک مورد نیاز مردم استان به مرور تامین میشود و نگرانی در این خصوص در استان وجود ندارد.
وی اظهار داشت: تنوع در زمینه ماسک در استان بسیار زیاد شده است که با توجه به نوع ماسک، کیفیت و استاندارد، قیمت این محصول نیز از داروخانهای به داروخانه دیگر نیز شاید متفاوت باشد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: تولید و توزیع ماسک در داروخانهها و واحدهای صنفی تجهیزات پزشکی اکنون زیر نظر سازمان صنعت، معدن و تجارت استان است اما ماسک مورد نیاز مراکز درمانی توسط معاونت غذا و دارو تامین میشود.
وی اضافه کرد: براساس آخرین تحقیقات و یافتههای پزشکی، استفاده از ماسک در مقابل ویروس کرونا بسیار کمک کننده است لذا تا زمانی که ویروس به بدن منتقل نشده است میتوان با آن مقابله کرد.
وی گفت: با توجه به اینکه رفتار این ویروس ناشناخته است باید تمامی سنین در فضای خارج از منزل از ماسک استفاده کنند چون هر فردی امکان دارد ناقل بیماری باشد.
نظر شما