قاسم علی طالبی عصر شنبه در نشست کارگروه بهداشت و سلامت عمومی گناباد افزود: مسوولان مربوطه اعم از بهداشت محیط زیست، شهرداریها و دامپزشکی نباید از وظایف خود برای کاهش این معضل کوتاه بیایند.
وی با اشاره به استمرار مشکل سگهای ولگرد طی سنوات گذشته ادامه داد: باید نسبت به کنترل یا اتلاف آنها از روشهای مختلف و کنترل جمعیت آنها اقدام کرد.
رییس اداره دامپزشکی گناباد نیز افزایش سگهای ولگرد در این شهر را تهدیدی برای سلامت عمومی شهروندان دانست و خواستار توجه بیشتر مسوولان مدیریت امور شهری نسبت به تدوین دستورالعمل اجرایی در این زمینه شد.
دکتر محمدرضا متقی افزود: کمیته اتلاف سگهای ولگرد سالهای گذشته در این شهر فعالیت داشته و با همکاری نیروی انتظامی و شورای تامین اقدام لازم نسبت به اتلاف سگها انجام میشد ولی چند سالی است که این کمیته منحل شده لذا باید با دید کلان و توجه به مخاطرات سلامت عمومی برای کاهش این مشکل تلاش کرد و هم اکنون هیچ ستاد اجرایی برای جمع آوری و کنترل سگهای ولگرد وجود ندارد.
رییس اداره حفاظت محیط زیست گناباد هم افزایش شمار سگهای ولگرد را تهدید مهم زیست محیطی برای این شهر توصیف کرد و گفت: شدت این مشکل و پیامدهای آن امسال بیشتر مشهود است.
محمد یوسفنژاد افزود: نبود دستورالعمل واحد برای جمعآوری و اتلاف سگهای ولگرد عامل تشدید این مشکل شده است.
وی ادامه داد: در حالی که انباشت زباله در نقاط مختلف شهر یکی از عوامل تامین غذا و زمینهساز حضور دائمی سگهای ولگرد است، قرار ندادن زباله از سوی شهروندان در کیسههای مخصوص، جمعآوری نشدن زبالهها در زمانها و ساعات مشخص موجب تشدید این مشکل میشود.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما