نایب رییس فدراسیون وزنه‌برداری: در استان‌ها امکانات لازم را داریم

تهران- ایرنا- نایب رییس زنان فدراسیون وزنه‌برداری گفت: در استان‌ها امکانات لازم داریم اما مدیریت ساماندهی در این بخش ضعیف است و برای تحقق این امر نیازمند عزم ملی هستیم.

«مریم منظمی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در مدتی که مسوولیت نایب رییسی فدراسیون وزنه‌برداری را برعهده گرفتم با مسوولان ۱۵ هیات استانی صحبت کردم که می‌گفتند امکانات داریم و تنها سه هیات استان عنوان کردند که امکانات آنان کم است. در این زمینه تنها در بخش زنان مشکل نداریم بلکه در قسمت مردان نیز همین‌گونه است. کشور فقیری درخصوص امکانات نیستیم اما مدیریت ساماندهی ما در این بخش ضعیف است.

وی افزود: شاید در بخش دختران میل ۱۵ کیلوگرمی کم داشته باشیم اما آنان انتظار دارند تا به تعداد نفرات حاضر در باشگاه میل داشته باشیم که مقداری غیرمنطقی است. برای ورزشی که سه سال از عمر آن می‌گذرد باید یک فرصت را ایجاد و زمانی اختصاص دهیم تا جایگاه اصلی خود را پیدا کند. نمی‌گویم که توقع ملی‌پوشان غیرمنطقی است اما برای رسیدن به تجهیزات بیشتر نیازمند عزم ملی هستیم.

نایب رییس فدراسیون وزنه‌برداری عنوان کرد: مدیرانی که در صدر هستند باید خوب کار کنند و نواب رییس باید در کنار روسای استان‌ها از تمام امکانات استفاده بهینه داشته باشند. تنها امکانات اداره کل را نباید در نظر بگیریم زیرا جوابگوی این همه نیاز نیست. بلکه باشگاه‌های خصوصی و شهرداری هم می‌توانند در این زمینه کمک کنند.

وی همچنین گفت: تمرین ملی‌پوشان وزنه‌برداری به دلیل بحران کرونا به یک معضل تبدیل شده است. هر چند این موضوع در تمام رشته‌های ورزشی وجود دارد و باید سلامت وزنه‌برداران را مد نظر قرار دهیم. الان مسابقه‌ای را پیش‌رو نداریم و وقتی فدراسیون جهانی چیزی به ما اعلام نکرده پس چرا باید وزنه‌برداران از آمادگی لازم برخوردار باشند. نباید به ورزشکار استرس بدهیم و در این شرایط به باشگاه بروند و کرونا بگیرند.

منظمی خاطرنشان کرد: گرچه تا یک حدی وزنه‌بردار باید آمادگی خود را با تمرین در منزل حفظ کند. مگر اینکه یک باشگاه خصوصی سلامت ورزشکار را تضمین کند. اکنون نیز در جهت رفع کمبود امکانات، پیشنهادی را بعد از رایزنی کامل با  ۲۱ هیات استان و پایان کرونا با رییس فدراسیون مطرح می‌کنم. همچنین در خصوص آموزش و توانمندی منابع انسانی باید به تربیت مربی و داور بپردازیم و کارگاه‌های دانش‌افزایی را پیوسته برگزار کنیم تا درصد سنجش دانش آنان افزایش یابد. علاوه بر آن باید به وزنه‌برداران اطلاعات درست و آموزش صحیح در خصوص دوپینگ و روانشناسی آسیب‌ها بدهیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha