حسن مهرعلی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: این واحدها به دلیل بی توجهی به فاصله گذاری اجتماعی، رعایت نکردن نکات بهداشتی و پروتکل های گندزدایی محل تعطیل شدند.
وی اظهار داشت: از این تعداد واحد مهر و موم شده؛ ۶۵۸ واحد اماکن عمومی و ۸۴۴ واحد مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی بوده است.
مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: ۱۰۸ هزار و ۱۲۸بازرسی شامل ۶۸ هزار و یک بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۴۰ هزار و ۱۲۷ بازرسی از از اماکن عمومی استان توسط بازرسان این مجموعه انجام شده است.
مهرعلی افزود: یک هزار و ۵۰۹ واحد صنفی نیز در این مدت به مراجع قضایی استان ارجاع شدند و برای چهار هزار و ۶۷۶ واحد نیز اخطار صادر شد.
وی اظهار داشت: در این بازدیدها علاوه بر بررسی موارد بهداشتی، آموزش لازم در خصوص نحوه دریافت کد بهداشتی در سامانه سلامت به آدرس salamt.gov.ir، نحوه شست و شوی دست و گندزدایی سطوح، فاصلهگذاری اجتماعی و رعایت پروتکل های وزارت بهداشت برای حفظ سلامتی شاغلان، خانوادههای آنان و مراجعان آموزشهای لازم ارائه شد.
کرونا، ویروس شایعی است که هرسال زمستان با علایم سرماخوردگی مشاهده میشد، اما از سال ۲۰۰۲ این ویروس جهش ژنتیکی داشته و ابتدا خود را با بیماری سارس، پس از آن مرس و در حال حاضر به شکل کووید ۱۹ نشان داده که با دوره نهفتگی ۲ تا ۱۴ روز و با تظاهراتی نظیر تب بالا، سرفه،تنگی نفس، سردرد و گاهی با اسهال و استفراغ همراه است.
بر اساس اعلام سیما ساداتلاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۲۵ استان کشور در وضعیت قرمز یا هشدار قرار داند و ۲۶۴ هزار و ۵۶۱ نفر تا ۲۵ تیر ۹۹ در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و با فوت ۱۹۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان کرونا در کشور به ۱۳ هزار و ۴۱۰ نفر رسیده است.
نظر شما