در بخش استعدادیابی بازیگری و از مجموع ۹۹ اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره کار داوری آثار توسط رضا فیاضی، خسرو احمدی، رویا بختیاری و محمدرضا خردمند انجام گرفت که از مجموع ۱۱ نفر برگزیدگان این بخش، این بازیگر تئاتر استان کرمان حضور یافت.
جشنواره ملی سینمایش در سال ۹۹ به صورت ملی، آنلاین و غیر حضوری برگزار شد و هنرمندانی از سراسر کشور آثار خود را به این جشنواره ارسال کردند.
تئاتر هاتف به نویسندگی رسول پور یزدی و کارگردانی و بازیگری محمد رئیسی عنوان اثر ارسال شده و حائز رتبه از این هنرمند کرمانی بود.
در این بخش به هر یک از برگزیدگان لوح تقدیر اهداء می گردد و بعد از بحران کرونا برای برگزیدگان ورک شاپ بازیگری از طرف ستاد جشنواره در تهران برگزار می گردد.
محمد رئیسی بازیگر تئاتر کرمانی در تشریح اثر ارسالی خود به جشنواره ملی سینمایش به خبرنگار ایرنا گفت: ۴ اسفند ۱۳۸۳ زلزله شدیدی در روستای حتکن از توابع شهرستان زرند رخ میدهد، بهدلیل صخره ای بودن خانه ها و سکونت مردم در دل کوه همه ساکنان زیر آوار میمانند، به جز یک نفر جان سالم بدر میبرد ولی در لحظه وقوع حادثه زن و فرزندش جلوی چشمانش زیر آوار کشته میشوند، راه روستا با یک سنگ بزرگ مسدود میشود؛ هاتف تا رسیدن نیروهای سپاه و هلال احمر جنازه زن و فرزند و حاج یونس که او را از بچگی بزرگ کرده و وابستگی زیادی دارد از زیر آوار بیرون می آورد و به مسجد روستا که کمتر تخریب شده و جای امن هست میبرد ؛ و در آنجا خاطرات گذشته و چگونگی زلزله را روایت میکند.
دومین جشنواره ملی سینمایش به دبیری میترا تقی نژاد و حمایت مهدی کوشکی در بهار سال جاری برگزار شد.
نظر شما