۲۵ تیر ۱۳۹۹، ۷:۰۱
کد خبرنگار: 939
کد خبر: 83854112
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

توسعه کشت گلخانه‌ای در زنجان جلوتر از برنامه‌های ابلاغی

زنجان – ایرنا – طی چند سال گذشته که توسعه کشت گلخانه‌ای در استان زنجان جزو برنامه‌های الویت‌دار قرار گرفته است، در سایه اقدامات و تدابیر انجام شده، اجرای طرح‌ها در این زمینه جلوتر از برنامه‌های ابلاغی محقق شده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا وسعت گلخانه‌های فعال استان زنجان را نزدیک ۳۹ هکتار اعلام کرد و افزود: محصولاتی مانند توت فرنگی، سبزی و صیفی جات و نهال، عمده تولیدات گلخانه‌های سطح استان است.

جواد تاراسی با بیان اینکه زیرساخت لازم برای توسعه کشت گلخانه‌ای در استان فراهم است، اظهار داشت: به واسطه تامین این زیرساخت ها در زمان حاضر یک شرکت سوییسی برای سرمایه گذاری جهت اجرای یک مجتمع گلخانه ای ۵۲ هکتاری در ابهر اعلام آمادگی کرده و مقدمات اجرای طرح در دست اقدام است.

وی افزود: همچنین در شهرستان خدابنده نیز یک مجتمع گلخانه ای پرورش گل رز هلندی با سرمایه گذاری داخلی همراه با مشارکت یک شرکت هلندی در دست احداث است که انتظار می رود تا پایان امسال به مرحله بهره برداری برسد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه برای سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، توسعه ۵۰ هکتار واحد گلخانه‌ای در این استان علاوه بر گلخانه های موجود، برنامه ریزی شده است، گفت: با به سرانجام رسیدن طرح های سرمایه گذاری و در دست احداث در این حوزه، تحقق این مهم جلو از برنامه اتفاق خواهد افتاد.   

وی با بیان اینکه برای راه اندازی و تجهیز هر هکتار واحد گلخانه ۵ تا ۶ میلیارد تومان هزینه نیاز است، گفت: در استان زنجان به دلیل در دسترس بودن بازار مصرف تهران و شمال کشور، ظرفیت های مناسبی برای سرمایه گذاری در این حوزه وجود دارد.                                                                              

تاراسی افزود: در زمان حاضر بیش از سه هزار نفر در این استان در زمینه کشت محصولات گلخانه‌ای مشغول به کار هستند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان از پرداخت تسهیلات کم بهره برای توسعه کشت گلخانه ای در استان خبر داد و گفت: افزایش ضریب تامین امنیت غذایی، مدیریت ریسک فنی تولید و افزایش اشتغال از اهداف مهم توسعه کشت گلخانه‌ای است.

وی خاطرنشان کرد: تولید محصولات گلخانه‌ای یک روش نوین است که باعث افزایش کیفیت محصول تولیدی، تولید محصول مورد نظر در طی سال، افزایش صادرات، صرفه جویی در مصرف آب، استفاده از اراضی غیرقابل کشت با سیستم هیدروپونیک و ایجاد فرصت‌های شغلی مناسب برای فارغ التحصیلان کشاورزی می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha