عبدالرضا گلپایگانی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر اینکه آخرین بار با معاون وزیر کشور در خصوص این طرح صحبت کرده است، ادامه داد: نظر مسئولان کلانشهرها نیز در تهیه طرح ساخت واحدهای کوچک مقیاس نیز اخذ شد.
به گفته وی پس از کسب نظر مسئولان، اصلاحات کوچکی در طرح مذکور انجام و قرار شد با معاون مسکن وزارت راهوشهرسازی هماهنگی شود تا این پیشنهاد به هیات دولت برود.
معاون شهردار تهران با ابراز امیدواری نسبت به تصویب این طرح در هیات دولت طی این دوره مدیریت شهری و عملیاتی شدن آن، بیان کرد: به نظر میرسد معاون فنی و عمرانی وزارت کشور با طرح موافق باشد البته نقطه نظرهایی نیز نسبت به آن داشتند.
گلپایگانی افزود: ما ساخت واحدهای ۲۵ تا ۵۰ مترمربعی را برای تهران پیشنهاد داده بودیم اما وقتی نظرها کلانشهرها را گرفتیم، مقرر شد در هر شهری با توجه به وضعیت آن عدد متراژ تعیین شود.
وی ادامه داد: متراژ ساخت واحد مسکونی در مصوبههای طرح تفصیلی ۳۵ مترمربع است که ما پیشنهاد ۲۵ تا ۵۰ متر را دادیم تا در صورت تصویب، تخفیفها و اعتبار بانکی برای ساخت این واحدها نیز اختصاص یابد.
معاون شهردار تهران بیان کرد: در طرح پیشنهادی و با توجه به اصلاحاتی که انجام شد، عدد کف و سقف متراژ را برداشتیم تا در صورت تصویب این طرح در هیات دولت، کمیسیونهای ماده ۵ هر کلانشهری در خصوص عدد متراژ تصمیمگیری کند.
طرح ساخت آپارتمانهای کوچک مقیاس طی سال گذشته مطرح شد و برخیها معتقد بودند که میتواند در بهبود وضعیت بازار مسکن اثرگذار باشد؛ برخی دیگر هم اجرای آن را عاملی برای تجردگرایی به شمار میآورند و بر همین اساس گویا قرار است که این خانهها تنها به زوجهای جوان اختصاص یابد تا نقطه آغازی برای زندگی مشترک آنان باشد.
به گفته برخی از طرفداران اجرای این طرح، گروهی که به هیچ عنوان نمیتوانند مسکن تهیه کنند و مجبور هستند به حاشیه تهران بروند، ترجیح میدهند با مساحتی کوچکتر زندگی کنند اما در داخل شهر باشند.
نظر شما