استاندار همدان: اعتبار لازم جهت تکمیل بیمارستان اکباتان تخصیص یابد

همدان - ایرنا - استاندار همدان خواستار مساعدت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تخصیص اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل بیمارستان اکباتان این شهر شد.

سید سعید شاهرخی روز سه شنبه در جلسه اعضای ستاد مقابله با کرونا همدان که با حضور ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت برگزار شد، بیان کرد: سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر به همدان قول تخصیص اعتبار به بیمارستان اکباتان را داد و تکمیل این طرح نیازمند ۶۰ تا ۷۰ میلیارد تومان اعتبار است.

وی اضافه کرد: راه و شهرسازی بیمارستان سردار شهید قاسم سلیمانی تویسرکان را با ۹۹ درصد پیشرفت تکمیل کرده و تنها مسایل اداری این طرح و واگذاری آن به علوم پزشکی باقی مانده است که امید می رود فرایند اداری سرعت یابد.

استاندار همدان با بیان اینکه تجهیزات چهارگانه مورد نیاز این بیمارستان خریداری شده و تنها مطالبات پیمانکاران حدود ۲۰ میلیارد تومان باقی مانده است ابراز امیدواری کرد: با خرید تجهیزات مورد نیاز این طرح تا پنجم مرداد سالجاری بهره برداری شود.

شاهرخی گفت: ستاد استانی کرونا، برنامه مقابله، کنترل و درمان را به خوبی اجرایی کرده است و با وجود تدوین سه برنامه برای مدیریت این بیماری هم اینک در سناریوی الف هستیم.

وی افزود: فرهنگ غنی مردمان این استان و همراهی آنان با مسوولان، مجموعه ستاد مقابله با کرونا را در اجرای برنامه های پیش بینی شده یاری کرده است؛ همچنین مسوولان و کادر بهداشت و درمان فداکارانه و مهربانانه در این عرصه فعالیت کردند.

استاندار همدان یادآوری کرد: از اسفند سال گذشته تا ۲۳ خرداد آمار مبتلایان کرونا در این استان در کمترین سطح کشور بود به گونه ای که تعداد بستری ها به کمتر از ۱۰ نفر و فوتی ها میانگین روزانه ۲ نفر در روز بود؛ این درحالیست که مراودات همدان با استان قم بالا است و در این زمینه کنترل های لازم صورت گرفت.

شاهرخی اضافه کرد: ۲ ماهه نخست شیوع کرونا برای مسیر استان همدان از سمت قم و شمال کشور که درگیر این ویروس بودند کارهایی صورت گرفت، سپس همدان در محاصره استان های قرمز که مراودات زیادی با آنها دارد قرار گرفت.

فوتی‌های کرونا در همدان به بیش از روزانه ۱۰ نفر رسید

وی اضافه کرد: از ۲۳ خرداد به بعد شرایط میزان مبتلایان به کرونا در همدان تغییر کرد به گونه ای که میزان بستری ها به ۷۰ نفر و فوتی های ناشی از کرونا به بالای ۱۰ نفر در روز رسید.

استاندار همدان بیان کرد: برای پیشگیری از تداوم این وضعیت مجدد مصوبه ای از ستاد ملی مقابله با کرونا دریافت کردیم و تیم های بازرسی با محوریت سپاه تشکیل شد و بر اجرای پروتکل های ابلاغی وزارت بهداشت نظارت جدی صورت گرفت.

شاهرخی با بیان اینکه پیک ابتلا به کرونا در همدان رو به پایین است افزود: سلامت مردم در کنار معیشت مورد توجه است چرا که در صورت تحت الشعاع قرار گرفتن معیشت شهروندان، تبعات و مشکلات دیگری رخ می دهد.

بالاترین مقام اجرایی استان همدان اضافه کرد: بر این اساس در کنار بازگشایی فعالیت ها و صنوف، پروتکل هایی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیش بینی شد.

شاهرخی با تاکید بر اینکه بازگشایی ها مشاغل به معنای پایان کرونا نیست گفت: این بازگشایی ها با رعایت شیوه نامه های بهداشتی بود و با مدیریت مناسب دامنه این ویروس در همدان اجازه ندادیم باری به کشور تحمیل شود.

وی علت مدیریت بیماری در برهه حساس کنونی را نتیجه تلاش های دولت تدبیر و امید در حمایت از طرح تحول نظام سلامت دانست و اظهار داشت: اجرای این طرح موجب شده است که امروز هیچ بیماری به خاطر بی پولی یا کمبود امکانات بهداشتی مشکلی در فرایند پذیرش و بستری نداشته باشد.

بر اساس اعلام سیما سادات‌لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۲۵۹ هزار و ۶۵۲ نفر تا ۲۳ تیر ۹۹ در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۲۰۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان‌باختگان کرونا در کشور به ۱۳ هزار و ۳۲ نفر رسیده است .

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha