استاندار کرمانشاه: کشاورزی الگویی برای جهش تولید در دیگر حوزه‌ها شود

کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه بابیان اینکه کشاورزی می‌تواند تبدیل به الگویی برای جهش تولید و کار جهادی در دیگر حوزه های استان شود، گفت: امیدواریم برگزاری همایش ملی مدیریت جهادی در کرمانشاه بسترساز افزایش درآمد سرانه کشاورزان و گذار از کشاورزی سنتی و معیشتی به کشاورزی صنعتی و اقتصادی در استان شود.

هوشنگ بازوند عصر سه شنبه در نشست هماهنگی «همایش ملی فرهنگ جهادی و  جهش تولید» که قرار است با محوریت بخش کشاورزی در کرمانشاه برگزار شود؛ اظهار داشت: حضور آیت الله علما نماینده ولی فقیه در استان یک نعمت بزرگ است و ایشان خیمه وحدت و محور همدلی هستند و آرامش و وحدت استان ثمره حضور پربرکت ایشان است.

وی افزود: حضرت آیت الله علما با نگاهی ویژه ضرورت برگزاری همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید را دنبال می کنند و در عرصه حمایت از برنامه های جهش تولید پیشگام هستند و بقیه بخش ها نیز تکلیف دارند با تمام توان بسترهای برگزاری باشکوه این همایش را فراهم کنند. 

استاندار کرمانشاه در ادامه کشاورزی را یکی از محورهای توسعه استان معرفی کرد و گفت: کرمانشاه دارای ۹۰۰ هزار هکتار زمین حاصلخیز با ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیمتر باران سالیانه است که این یک ظرفیت بسیار مطلوب برای توسعه بخش های مختلف کشاورزی، دامپروری و شیلات محسوب می شود.

وی با تقدیر از کارها و فعالیت های مدیر جهاد کشاورزی استان استان اظهار داشت: مهندس حاتمی برنامه های بسیار خوبی را برای توسعه کشاورزی استان تدوین کرده و آن ها را به خوبی دنبال می کند.

بازوند در بخش دیگری از اظهاراتش فرهنگ جهادی را موتور محرکه جهش تولید دانست و گفت: فرهنگ جهادی ریشه در فرهنگ ایثار و شهادت و مکتب امام حسین (ع) دارد و
این فرهنگ در دوران پیروزی انقلاب اسلامی، ۸ سال دفاع مقدس و بحران های اخیر مانند زلزله، سیل، تحریم های ظالمانه و بحران اخیر کرونا بسیار کارساز و گره گشا بوده است.

نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه عنوان کرد: کار جهادی لازمه‌ی فرهنگ جهادی است و  کار در واقع عنصر اصلی تولید و توسعه محسوب می شود و دستیابی به  پیشرفت نیازمند یک کار شبانه روزی مداوم است.

وی تاکید کرد: فرهنگ جهادی یعنی پدید آوردن فرصت ها را از دل تهدیدها و مدیران ما باید با این رویکرد حرکت کنند. 

استاندار کرمانشاه همچنین جذب سرمایه های جدید را یکی از الزامات جهش تولید دانست و گفت: هرگونه جهش در اشتغال و تولید نیازمند سرمایه گذاری است و استان کرمانشاه برای تحقق این مهم نیازمند ۲۰‌ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری جدید است.

بازوند هنچنین تسهیل گری مدیران را یکی دیگر از الزامات جهش تولید برشمرد و گفت: مدیران باید این تسهیل گری را به گونه ای انجام دهند که یک کارآفرین حداکثر طی یک هفته مجوزهای لازم را برای سرمایه گذاری دریافت کند.

همایش ملی فرهنگ جهادی و جهش تولید قرار است به میزبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه شهریور امسال برگزار شود.

اخبار مرتبط