«مهسا مجللی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: اردوی تیم ملی از اواخر اسفند ماه بدلیل کرونا تعطیل شد و محدویتهای بهداشتی ورزشکاران را درگیر کرد. همچنین باشگاهها تعطیل شدند و امکان تمرین در پیست قایقرانی هم وجود نداشت. مجبور شدیم یک سری از تمرینات جایگزین را به ورزشکاران بدهیم. برای اولین بار فدراسیون قایقرانی دستگاههای شبیه ساز ارگو را به یک سری از ورزشکاران داد تا تمرینات را در منزل انجام دهند.
وی افزود: با توجه به اینکه تعداد این دستگاههای شبیهساز کم و تعداد ورزشکاران آبهای آرام زیاد است، این امکان وجود نداشت تا همه آنان این دستگاه را در خانه داشته باشند. همچنین به دلیل تعطیلی باشگاهها ورزشکاران نمیتوانستند تمرینات مکملی چون هوازی و بدنسازی که در اردوی تیم ملی انجام میدادند، در سالن انجام دهند. سعی کردیم یک سری تمرینات جایگزین را به ورزشکاران در ماههای اول بدهیم تا جایی که ممکن است در خانه انجام بدهند و سطح آمادگی آنان را نگاه داریم اما این را باید در نظر بگیریم که هیچ تمرینی به اندازه تمرینات اصلی پاروزنی در پیست آبی برای ورزشکاران رشته قایقرانی مهم نیست زیرا تمرینات تخصصی آنان محسوب میشود.
مربی تیم ملی قایقرانی آبهای آرام زنان گفت: فدراسیون در این مدت تلاش کرد تا اردوها دوباره برپا شود اما این شرایط فراهم نشد. باید این نکته را در نظر بگیریم که هیچ تمرینی مثل تمرینات اردوی تیم ملی نمیشود و نمیتواند به اندازه تمرینات تخصصی آمادگی ورزشکاران را حفظ کند.
وی اضافه کرد: باید تلاش کنیم تا از این تعویق و فرصت پیش آمده استفاده بهتری ببریم. نمیتوانم بگویم چند درصد امکان کسب سهمیه وجود دارد اما صد درصد تلاش میکنیم تا بتوانیم سهمیه بگیریم.
مجللی یادآور شد: هدف و تمرکز همه رقیبان در مسابقات گزینشی المپیک، کسب سهمیه است. ما هم تمام هدفمان بر این اساس می گذاریم اما با این بحران مهمترین چیز سلامتی ملیپوشان است. وقتی شرایط برگزاری اردو مهیا شود تمرینات خود را شروع و سعی میکنیم بهترین عملکرد را در مسابقات کسب سهمیه داشته باشیم.
نظر شما