ویروس کرونا که بیش از چهار ماه است در کشورمان جا خوش کرده، بعد از آنکه در موج اول و دوم روند نزولی را طی کرد؛ اکنون به علت کمتوجهی به موارد بهداشتی و جدی نگرفتن این بیماری، ۲ هفته ای است که روند افزایشی به خود گرفته و نیاز است که بر رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید شود.
در این مدت، هرگاه رفتارهای اجتماعی مطابق اقتضائات جدید تغییر یافته و فاصلهگذاری اجتماعی، پروتکل های بهداشتی و تدابیری همچون استفاده از ماسک و دستکش در میان عموم رعایت شده، شمار مبتلایان رو به کاهش رفته است این روزها ماسک و دستکش در بیشتر شهرها از چهره شهروندان برداشته شده و اغلب برخورد عادی با شیوع دوباره ویروس کرونا دارند.
در این بین نه تنها مردم رعایت وضعیت نامطلوب ناشی از بازگشت کرونا به اوج ابتلا را نمی کنند، مسوولان حوزه خدماتی و نظارتی نیز همانند گذشته، برخورد ضربتی با کسب و کارهای پرخطر ندارند.
استانهای آذربایجان شرقی، ایلام، بوشهر، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، گلستان، مازندران(آمل)، کرمان و فارس در وضعیت قرمز قرار دارند و در استانهای کرمانشاه، آذربایجان غربی، هرمزگان و کردستان با رعایت پروتکل های بهداشتی توسط هموزنان عزیز شاهد روند نسبتا کاهشی در موارد ابتلا، بستری و مرگ و میر هستیم.
استان ها و شهرستان هایی که وضعیت قرمز دارند طرح های مراقبتی به همراه تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی را در دستور کار قرار داده اند و تمامی بوستان ها تعطیل، برگزاری مراسم عروسی در تالارها و عزا در آرامستانها نیز ممنوع شده است، ضمن اینکه ورود کارمندان و ارباب رجوع به مکان های عمومی برای گرفتن خدمات لازم بدون ماسک ممنوع اعلام شده است.
خبرنگاران مراکز استانی و دفاتر ایرنا در ۲۴ ساعته گذشته تلاش کردند تا تازه ترین اخبار و گزارش ها با محوریت کرونا را به اطلاع عموم برسانند و هشدارهای لازم در خصوص رعایت موازین و پروتکل های بهداشتی بدهند که در این جمع بندی به مهمترین خبرها با محوریت بیماری کووید ۱۹ اشاره می شود:
شرایط کرونایی استانها
خروج دومین بیمارستان اهواز از چرخه بیماران کرونایی در دستور کار است
گذر از وضعیت قرمز کرونا در آذربایجان شرقی نیازمند مقررات سخت گیرانه است
محدودیت های کرونایی برای سومین هفته متوالی در ایلام تمدید شد
برگزاری جشنواره سراسری فیلم و عکس کرونا در لرستان
پرداخت تسهیلات به آسیبدیدگان کرونا در کرمانشاه آغاز شد
عقب ماندگی خدابنده در سرانه تخت با ساخت بیمارستان جدید جبران می شود
تمدید محدودیتهای کرونایی در آذربایجانغربی
یک هزارو ۷۰۰ کارگاه در زنجان متقاضی دریافت تسهیلات خسارت کرونا شدند
مادر کرونایی در اردبیل ۲ دختر دوقلو بدنیا آورد
اصناف ملزم به اجرای مصوبات ستاد کرونا هستند
اغلب شهروندان ملارد در اتوبوسها ماسک نمیزنند
پاداش کرونا به بیمارستانهای خراسان جنوبی تخصیص مییابد
توصیه های بهداشتی و پیشگیری از کرونا
بهبودیافتگان کرونایی پلاسمای خود را برای درمان بیماران اهدا کنند
حدود ۲۵ درصد افراد مبتلا به کرونا با علائم گوارشی مراجعه میکنند
آزمونهای فنیوحرفهای با رعایت دستورالعمل بهداشتی درخوزستان برگزار میشود
بهزیستی گیلان ۸.۵ میلیارد تومان برای مقابله با کرونا هزینه کرد
برگزاری همه تورهای سیاحتی منوط به اخذ مجوز است
یک هزار و ۵۰۲ واحد صنفی و مکان عمومی در استان مرکزی مهر و موم شد
ماسک رایگان بین مردم هشترود توزیع شد
گزارش هایی با محوریت کرونا
کرونایی که روز به روز نزدیکتر می شود
تازهترین آمار مبتلایان به کرونا در کشور
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز جمعه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس گفت: تاکنون ۲۶۹ هزار و ۴۴۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و با فوت ۱۸۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان کرونا در کشور به ۱۳ هزار و ۷۹۱ نفر رسید.
سیما سادات لاری بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۲۷ تیر ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۳۷۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۸۵۲ مورد بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۶۹ هزار و ۴۴۰ رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته،۱۸۳ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری تاکنون به ۱۳ هزار و ۷۹۱ نفر رسید.
معاون وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۲۳۲ هزار و ۸۷۳نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۳۵۰۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
لاری بیان کرد: تاکنون دو میلیون و ۹۸ هزار و ۹۸۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
نظر شما