سید «علی آقازاده» روز شنبه در نشست پدافند زیستی استان مرکزی افزود: طیفهای مختلف مردم و اصناف مختلف استان همکاری مناسبی را در ایام شیوع کرونا با حوزه دولتی داشتهاند که قابل تقدیر است اما، نظارت بر مطبهای پزشکان به عنوان یکی از کانونهای جمعیتی پرخطر برای این بیماری باید با دقت و حساسیت بیشتر مدنظر باشد.
وی ادامه داد: تالارهای پذیرایی و اماکن و باغهایی که خدمات پذیراییارایه میدهند و دارای مجوز رسمی هستند باید شناسایی شده و با توجه به اینکه در شرایط کنونی سلامت مردم بر هر چیز دیگری اولویت دارد تا اطلاع ثانوی هر گونه فعالیت و خدمات دهی این مراکز ممنوع اعلام شود.
استاندار مرکزی بیان کرد: اعمال محدودیت بهدلیل ایجاد مشکلات برای مردم و اصناف در برنامه مدیریت ارشد استان نیست ولی انتظار است که تمامی لایههای جامعه نسبت به رعایت مسایل بهداشتی به خصوص استفاده از ماسک و اعمال فاصلهگذاری اجتماعی همکاری کنند.
آقازاده بیان کرد: تولید ماسک در کارگاههای مختلف استان تداوم دارد و فعالیت تولیدکنندگان الکل نیز باید با نظارت گسترده مراجع مسئول همراه باشد.
وی اضافه کرد: بازرسیها و اعمال قانون تنها مخصوص اصناف نیست و در ماههای گذشته بسیاری از مراکز دولتی و بانکها نیز به دلیل رعایت نکردن مسایل بهداشتی تذکر دریافت کرده و در شرایطی نیز مهر و موم شدهاند.
استاندار مرکزی با بیان اینکه هماکنون ۱۱۱ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی این استان بستری هستند، بیان کرد: در شرایطی که متوسط روزانه ابتلا به کرونا در این استان ۱۱۰ بیمار است متوسط این استان ۸۵ نفر است که موفقیت چشمگیری محسوب میشود.
آقازاده ادامه داد: مردم استان مرکزی به غیر از یک اقلیت ناچیز نسبت به رعایت مسایل بهداشتی حساس هستند و انتظار است از این اقلیت نیز برای حفظ سلامتی خود و خانواده مسایل بهداشتی را در مقابله با کرونا جدی بگیرند.
وی همچنین نسبت حل مشکلات و حمایت جامعه خبرنگاران استان مرکزی تاکید کرد و گفت: تمامی دستگاههای دولتی و خصوص باید در اسرع وقت نسبت به پرداخت مطالبات این قشر اقدام کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز گفت: در بازدیدهای بهعمل آمده از فعالان اصناف مختلف سطح استان بهخصوص شهرستان اراک، مسایل بهداشتی آنچنان که باید در مراودات اقتصادی مردم رعایت نمیشود که اتاق اصناف باید نسبت به این مهم توجه ویژه داشته باشد.
بهروز اکرمی افزود: گشتهای بازرسی باید به گونهای باشد که شرایط عمومی استان در مقابله با گسترش شیوع ویروس کرونا مطلوبتر از گذشته شود، بنابراین این فرآیند باید به صورت شبانه روزی و با جدیت هر چه تمامتر انجام شود.
وی با بیان اینکه تیمهای بازرسی از حمایت ویژه دستگاه قضایی برخوردار هستند، ادامه داد: برای اثربخشی هر چه بیشتر فعالیت بازرسان، وظیفه اصلی هدایت این تیمها در شهرستانها بر عهده فرمانداران قرار داده شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی بیان کرد: منطقه سفیدو عاری از ویروس کرونا در این استان وجود ندارد و باید برای عادی کردن شرایط تمامی دستگاههای مختلف استان وارد میدان شوند.
اکرمی اظهار داشت: استان مرکزی رتبه ششم کشور در مقابله با شیوع ویروس کرونا را در نتیجه اتخاذ تصمیمات سخت و گارگشا ازسوی استانداری دارد و حفظ این شرایط و مهار این ویروس منوط به همکاری و هماهنگی برون دستگاهی است.
وی بیان کرد: بر اساس مصوبات پدافند زیستی استان مرکزی آرامستانها باید بسته باشند اما همچنان آیینهای سوگ مختلف در این مراکز برگزار میشود و باید این مهم از سوی شهرداریها رسیدگی و گزارش داده شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: شهربازیهای نقاط مختلف استان هم میزان پذیرش افراد را رعایت نمیکنند و در صورتی که از فعالیت این مراکز جای نگرانی داشته باشد در نشست شورای پدافند زیستی هفته آینده تصمیمگیری میشود.
اکرمی ادامه داد: نظارت بر فعالیت تالارهای پذیرایی و تالارباغهای محدوده شهری که دارای مجوز هستند امکانپذیر است اما فعالیتتالارباغهای مناطق روستایی که این امکان وجود ندارد دهیاران و بخشداران باید نسبت به جلوگیری از برگزاری مراسمات عروسی در این مراکز جلوگیری کنند.
استان مرکزی ۱۳ شهرستان و یک میلیون و ۴۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.
اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: نظارت بر شرایط بهداشتی در مطبهای پزشکی استان اهمیت زیادی را در ایام شیوع کرونا دارد و باید دامنه این نظارتها شدیدتر و گستردهتر شود.
اخبار مرتبط
-
استاندار مرکزی: بیتوجهی اصناف به برنامههای بهداشتی با تعطیلی همراه است
اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: اصناف، بازارهای سرپوشیده و پاساژهایی که شیوههای نامههای…
-
معاون استانداری مرکزی
عادی شدن رفتار مردم مقابل ویروس کرونا نگران کننده است
اراک - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: عادی شدن رفتارهای مردم در…
نظر شما