محمد شهریاری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یک نفر در سد لتیان، یک نفر در رودخانه جاجرود و یک نفر در شبکه آبیاری و زهکشی دشت ورامین غرق شدند.
وی افزود: نیروهای گشتی شرکت آب منطقه ای روز گذشته به جوانانی که قصد شناکردن در شبکه آبیاری ورامین را داشت هشدار داده بودند.
مدیر دفتر بهره برداری از تاسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقه ای تهران با بیان اینکه مردم هشدار ها و علایم شنا ممنوع را جدی بگیرند گفت: در مناطق و محدوده های شنا ممنوع تابلوها و بنرهای هشدار نصب شده است که بی توجهی به این علائم ها حادثه می آفریند.
وی از مردم درخواست کرد: با وجود گرمی هوا و وسوسه شدن برای آبتنی، به جد از شنا کردن در تاسیسات آبی و رودخانه های این استان اجتناب کنید زیرا این مکان ها مناسب برای تفریح و شنا نیست.
شهریاری خاطر نشان کرد: دریاچه سدها به خاطر نوسانات دمایی و لایه بندی حرارتی در عمق های پایین ،جریان های زیرسطحی، باتلاقی بودن کف و بستر سواحل دریاچه بدلیل نشست رسوبات ، در وضعیت ناشناخته قرار دارند و برخلاف ظاهر آرام دریاچه و مخزن سدها، شرایط در داخل آب به مراتب بسیار خطرناک تر از دریاهای مواج می باشد.
به گزارش ایرنا، از ابتدای امسال تا پایان خرداد ۹ نفر در کانال ها و سدهای تحت پوشش این شرکت غرق شده اند که با درنظر گرفتن غرق شدگان در رودخانه کرج این آمار به بیش از ۲۰ نفر می رسد.
نظر شما