دکتر ابراهیم قادری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: آمار فوت کمتر شده و تعداد مبتلایان در استان هم کاهش قابل ملاحظهای داشته که تداوم این کاهش به همکاری مردم بستگی دارد.
وی با بیان اینکه کاهش آمار به معنای رفع خطر ابتلا به کرونا در استان نیست، اضافه کرد: شهرهای مریوان و کامیاران همچنان در مرحله هشدار هستند ولی روند کاهشی در این شهرها هم مشهود است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با تشکر از همراهی خوب مردم در رعایت فاصله فیزیکی و استفاده از ماسک بر تداوم عمل به دستورالعملهای بهداشتی تاکید کرد و افزود: در برخی موارد بویژه در مراکز تفریحی و پارکها در روزهای اخیر شاهد بی توجهی شهروندان سنندجی از جمله جوانان به توصیههای بهداشتی هستیم که با ادامه این روند، باز هم شاهد افزایش ابتلا و موارد مرگ و میر خواهیم بود.
قادری با اشاره به ابتلای مجدد برخی از کادر درمان استان به کووید ۱۹ تاکید کرد: این بیماری در مرحله دوم هم شدتی مشابه مرحله نخست دارد و نمیتوان با اطمینان گفت که با یک ابتلا، ایمنی به صورت کامل در افراد ایجاد می شود.
وی شاخص مرگ و میر بیماران مبتلا به کویید ۱۹ در استان را ۳.۳ درصد اعلام کرد و یادآور شد: این آمار در مقایسه با متوسط کشوری کمتر است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه در خانه ماندن افراد بیمار به مدت ۱۰ تا ۱۴ روز می تواند کمک شایانی در مهار کامل بیماری داشته باشد، گفت: از ابتدای شیوع بیماری تاکنون در استان ۱۶۰ هزار نفر از افراد در تماس با بیماران قرنطینه خانگی شده و وضعیت آنان توسط مراقبان سلامت تا تعیین تکلیف کامل رصد شد.
قادری با اشاره به کنترل شدید ادارات، اصناف و اماکن عمومی استان، افزود: تیمهای مشترک بین ارگانها و اصناف و تیمهای بهداشت محیطی به صورت منظم در حال بازدید هستند که ضمن تذکر موارد لازم، در صورت لزوم، اقدام به معرفی به مراجع قضایی نیز صورت میگیرد.
نظر شما