محسن هاشمی در پایان دویست و بیست و هفتمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: از ۵۰۰ نیروی موجود شرکت واگن سازی، نصف آنها به نگهداری واگن ها می پردازند اما بخشی که قطار تولید می کردند اکنون قرارداد فعالی ندارند.
وی افزود: من تاکید کردم که شهرداری تهران منتظر قراردادهای بزرگ نشود و قرارداد ۱۰۵ واگن که آقای شهردار گفتند هرچه سریعتر بسته شود و منتظر تامین اعتبار و آمدن تجهیزات خارجی آن نشوند.
هاشمی ادامه داد: در گذشته که هنوز خطوط ۶ و ۷ و ۳ فعال نشده بود ضریب موجودیت ۱.۱ دهم بوده و با توجه به اضافه شدن خطوط و اضافه نشدن قطار به ۰.۸ رسیده و در نتیجه باید به روش های مختلف تامین اعتبار شود تا این کارخانه به ویژه در سال جهش تولید نخوابد.
وی با اشاره به اعتراض برخی خبرنگاران درباره عدم حضورشان در صحن شورای شهر نیز گفت: امروز سعی کردیم جلسه صحن را براساس حال و هوای کرونا و هجوم دوم کرونا برگزار کنیم و از مدعوین و خبرنگاران درخواست کردیم در طبقه بالا حضور داشته باشند و خوشبختانه جلسه با تعداد کمتری برگزار شد و امن تر بود.
رییس شورای اسلامی شهر تهران در باره جزئیات طرح تفصیلی در منطقه ۲۲ نیز گفت: سال ها طرح تفصیلی ویژه منطقه ۲۲ مطرح است و در جلسه امروز بررسی و به نتیجه رسید و امروز طرح تفصیلی این منطقه در شورا به تصویب رسید.
به گفته وی، به نظر می رسد خیلی از مشکلات با این طرح برطرف می شود و شهرداری منطقه می تواند به راحتی مجوزهای لازم را در اختیار مردم بگذارد تا فعالیت کنند.
هاشمی به لایحه قدیمی بیلت الکترونیک در حمل و نقل عمومی اشاره کرد وگفت: امروز درباره تخفیف هایی که در این رابطه در نظر گرفته شد و چگونگی تامین تخفیف ها مطرح شد.
وی درباره اهدای بلیت الکترونیک برای کمیته امداد تحفیف کامل دارد، نیز گفت: در گذشته ۵۰ درصد تخفیف می گرفتند و پیشنهاد اعضا این بود که ۹۰ درصد تخفیف در نظر گرفته شود و بعد به این نتیجه رسیدیم به صورت کامل رایگان شوند.
به گفته هاشمی، براساس تفاهمنامه ای که بین بهزیستی و کمیته امداد و شهرداری تهران و بنیاد شهید امضا می شود افرادی معرفی و کارت اعتباری داده می شود.
بانک ها طفره می روند
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بانک مرکزی هنوز با انتشار اوراق مشارکت سال ۹۸ موافقت نکرده است گفت: به دلیل بدهکاری شهرداری تهران اکثر بانک ها از انتشار اوراق مشارکت طفره می روند.
هاشمی ادامه داد: یکی از بانک ها قبول کرد که این مقدار اوراق مشارکت را منتشر کند، اما بحثی پیش آمد که مشخص شد بانک رفاه نمی تواند تا این سقف اوراق منتشر کند و بعد معلوم شد که این سقف افزایش پیدا کرده است و بانک مرکزی متوجه شده و باید مصوبه مجمعی داشته باشند که امیدوارم این مصوبه را تا به حال داده باشند.
وی خاطرنشان کرد: نکته بعدی مساله وثیقه ها بود، در گذشته شهرداری برای گرفتن وام از بانک ها با دادن یک نامه حساب هایش را زیر کلید بانک قرار می داد و این نامه مورد قبول بانک ها قرار می گرفت.
رییس شورای تهران تاکید کرد: از همه بانک ها خواهش می کنم با این نامه دنبال وثیقه های ملکی نباشند چرا که اختیار تمامی حساب های شهرداری را در اختیار دارند اگرچه که می توانند ملک هم معرفی کنند اما به دلیل بعضی مشکلاتی که ملک های شهرداری تهران دارند مورد قبول قرار نمی گیرد و سوءتفاهمات باعث طولانی شدن این فرایند می شود.
نظر شما