یوسف امینی روز یکشنبه در نشست کمیته اجتماعی شورای اطلاع رسانی خراسان رضوی افزود: این روزها رسانه از نظر ایجابی و آگاهی بخشی نزد مردم اهمیت بیشتری نسبت به گذشته یافته اما به همان نسبت پیچیدگی اخبار نیز زیاد شده است.
وی ادامه داد: هرچند اخبار مختلف پیرامون بیماری کووید- ۱۹ و نحوه پیشگیری از شیوع آن منتشر میشود اما باید اخبار موثق در این خصوص در اختیار مردم قرار گیرد و وظیفه کمیته اجتماعی شورای اطلاع رسانی نیز همین است.
قائم مقام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: تاکنون برخی از موفقیتهایی که در نتیجه آگاهی بخشی به مردم استان برای پیشگیری و مقابله با بیماری کووید ۱۹ به دست آمده نتیجه تلاشهای شورای اطلاع رسانی بوده است.
امینی با اشاره به اهمیت رسانهها در تغییر سبک زندگی مردم افزود: با شیوع بیماری کووید- ۱۹ یک سری تغییرات در سبک زندگی مردم ایجاد شده که در نتیجه فعالیت رسانهها و شبکههای مجازی است.
نماینده دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست گفت: از زمان شیوع بیماری کووید- ۱۹ تاکنون در استان تعامل مناسب و دوطرفه بین رسانهها و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برقرار بوده و روند مناسبی داشته است.
مهدی باشعور افزود: تاکنون طی پنج نوبت سطح سواد مردم خراسان رضوی نسبت به بیماری کووید - ۱۹ ارزیابی شده که سیر صعودی داشته است و هم اینک ۷۰ درصد مردم استان از ماسک استفاده میکنند.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد سامانهای ویژه خبرنگاران راهاندازی کرده که آنان با عضویت در این سامانه میتوانند اخبار مورد نظر خود را به هر نحو مورد بهرهبرداری قرار دهند.
نماینده اداره کل امور فرهنگی – اجتماعی استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: شورای اطلاع رسانی باید یک برنامه مدون برای تنویر افکار عمومی نسبت به رعایت فاصله گذاری اجتماعی داشته باشد که این مهم باید از طریق کمیته اجتماعی شورا انجام گیرد.
معصومه ریاحی افزود: کمیته اجتماعی باید نسبت برای آموزش هدفمند رسانهها پیرامون اطلاع رسانی برای بیماری کووید ۱۹ برنامه داشته باشد که این مهم با هم افزایی رسانهها ممکن است.
هیات وزیران در جلسه ۱۳ مردادماه سال ۱۳۹۸ به استناد اصل 138 قانون اساسی، آئیننامه چگونگی تعیین و حدود وظایف سخنگوی هیات دولت و تشکیل شورای اطلاع رسانی دولت را مشخص کرد که متعاقب آن این شورا در سطح ملی و در همه استانها تشکیل شد.
شورای اطلاع رسانی استان با ترکیبی شامل معاون سیاسی و امنیتی استاندار (رئیس شورا)، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان (دبیر شورا)، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، مدیرکل اطلاعات استان، مدیر کل صدا و سیمای استان، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان، مسوول دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان، مدیر خبرگزاری جمهوری اسلامی استان، مدیر روابط عمومی استانداری و سه صاحبنظر به انتخاب رئیس شورا تشکیل میشود.
دستگاههای اجرایی در فعالیتهای رسانهای و تبلیغی موظف به رعایت سیاستها و خط مشیهای ابلاغی شورای اطلاع رسانی دولت و استان هستند.
براساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۲۷۳ هزار و ۶۵۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و شمار جانباختگان کرونا در کشور به ۱۴ هزار و ۱۸۸ تن رسید.
نظر شما